Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άλκμααρ: Δοκιμές από Λουτσέσκου - Ανακοίνωσε δύο διαφορετικές ενδεκάδες - "Πείραμα" στην επίθεση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 19:17:00

Δοκιμές από Λουτσέσκου - Ανακοίνωσε δύο διαφορετικές ενδεκάδες - "Πείραμα" στην επίθεση!

Sportdog Team
Δοκιμές από Λουτσέσκου - Ανακοίνωσε δύο διαφορετικές ενδεκάδες - "Πείραμα" στην επίθεση!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κατεβάσει την ομάδα με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Άλκμααρ, που ξεκινά στις 20:00.

ΠΑΟΚ: Δύο διαφορετικές ενδεκάδες παρατάσσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να χρησιμοποιεί τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς (στο πρώτο ημίχρονο) και Λάζαρο Λάμπρου (στο δεύτερο ημίχρονο) στην κορυφή της επίθεσης, καθώς απουσιάζει ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα και ο "φευγάτος" Αντόνιο Τσόλακ.

Συγκεκριμένα, στο α΄ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν οι: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες και Κάργας - Μιχάι στο κέντρο της άμυνας, με τους Σβαμπ - Τσιγγάρα στο κέντρο της άμυνας, τους Κωνσταντέλια (δεξιά), Τσαούση (αριστερά), Φιλίπε Σοάρες ως δεκάρι και Αντρίγια στην κορυφή της επίθεσης! 

Στο β΄ημίχρονο θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τετράδα στην άμυνα τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης και Βιεϊρίνια από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ θα βρεθούν οι Ντόουγκλας - Κούρτιτς και πιθανότατα τον Ντάντας μπροστά τους, τους Τζίμα (δεξιά) - Κουαλιάτα (αριστερά) και κορυφή ο Λάμπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ρέιντζερς... πληρώνει τον νέο φορ του ΠΑΟΚ - Πόσα έδωσε για Τσόλακ - Όνομα έκπληξη από Μπότο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags