Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άλκμααρ: "Κόλλησε" με Άλκμααρ ο ΠΑΟΚ, 2-2 από 2-0 - "Αλχημείες" Ραζβάν, γκολ ο... φορ Ζίβκοβιτς!
| 2022-07-06 21:54:00

"Κόλλησε" με Άλκμααρ ο ΠΑΟΚ, 2-2 από 2-0 - "Αλχημείες" Ραζβάν, γκολ ο... φορ Ζίβκοβιτς!

Sportdog Team
"Κόλλησε" με Άλκμααρ ο ΠΑΟΚ, 2-2 από 2-0 - "Αλχημείες" Ραζβάν, γκολ ο... φορ Ζίβκοβιτς!

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε ιδανικά βάζοντας γρήγορα δύο γκολ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με την Άλκμααρ να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2. Σκόρερς οι Ζίβκοβιτς και Μιχάι, αλλά και ο Παυλίδης για τους Ολλανδούς.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε σκοράροντας δύο γκολ έως το 13’ στο «καλό» του πρώτο ημίχρονο, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και η Άλκμααρ βρήκε ισάριθμες απαντήσεις για το τελικό 2-2.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοίρασε το χρόνο στο διαθέσιμο ρόστερ του (σ.σ. εκτός και οι Ελ Καντουρί - Αντρέ Ρικάρντο), προχωρώντας στο α΄ημίχρονο στη δοκιμή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς ως προωθημένου στην επίθεση, με τον Σέρβο μάλιστα να δικαιώνει τον Ρουμάνο κόουτς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5'.

Όντας πολύ συμπαγής στο ανασταλτικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην δεχτεί ιδιαίτερες φάσεις από τους Ολλανδούς, παρότι είχαν την πρωτοβουλία, φτάνοντας μάλιστα και σε δεύτερο γκολ στο 13', με τον Κωνσταντέλια να εκτελεί από αριστερά ένα κόρνερ, τον Κάργα να κάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Μιχάι με προβολή μέσα στην… αναμπουμπούλα, να κάνει το 0-2.

Παρόλα αυτά, στο 27' στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της Άλκμααρ, ο Παυλίδης νίκησε τον Κοτάρσκι με διαγώνιο σουτ, μείωσε σε 2-1, παρά το γεγονός πως ο Κροάτης έπεσε και βρήκε τη μπάλα με το δεξί χέρι, εν τέλει την είδε να καταλήγει στη γωνία της εστίας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε τα 9/11 του ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα, διατηρώντας μόνο τους Κάργα και Φελίπε Σοάρες στο γήπεδο, ενώ από την πλευρά του ο Πασκάλ Γιάνσεν έβαλε ολόκληρη νέα 11άδα για την Άλκμααρ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή και ο ρυθμός που υπήρχε στο πρώτο μέρος, με τους Ολλανδούς πάντως να ασκούν και πάλι έντονη πίεση, να έχουν πάρει μέτρα στο γήπεδο αλλά χωρίς να δημιουργούν ιδιαίτερες απειλητικές φάσεις στην εστία του Δικεφάλου, εκτός από αυτή του Γρίφιθ στο 72' με την οποία μπόρεσαν και ισοφάρισαν για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλκμααρ (Πασκάλ Γιάνσεν): Βάινταλ, Φαν Μπρεντερόντε, Χατζηδιάκος, Ντέκερ, Κέρκεζ. Κούπμαϊνερς, Μπούρμεεστερ, Έβιεν, Ντε Γιονγκ, Ντε Βιτ, Παυλίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Βέρουλστ, Μίντζο, Βίτρι, Μπαράσι, Ντούιν, Λάντο, Ραϊντενς, Μπεούκεμα, Ντε Βιτ, Γκρίφιθ και Σάουτεν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι (46’ Ζίβκο Ζίβκοβιτς), Λύρατζης (46’ Σάστρε), Κάργας (61’ Κουλιεράκης), Μιχάι (46’ Ίνγκασον), Ράφα Σοάρες (46’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ (46’ Ντόουγκλας), Τσιγγάρας (46’ Ντάντας), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (46’ Λάμπρου), Φελίπε Σοάρες (61’ Κούρτιτς), Τσαούσης (46’ Κουαλιάτα), Κωνσταντέλιας (46’ Τζίμας).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags