Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απέτυχε στην Αίγυπτο ο Μπενσαρκί - Δεύτερος στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Τιμωρία Πρίγιοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 22:13:00

"Απέτυχε στην Αίγυπτο ο Μπενσαρκί - Δεύτερος στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Τιμωρία Πρίγιοβιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Απέτυχε στην Αίγυπτο ο Μπενσαρκί - Δεύτερος στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Τιμωρία Πρίγιοβιτς"

Το νέο όνομα για τους Πειραιώτες και η περίπτωση του Έλληνα κίπερ! Τι συμβαίνει με τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, πόσο αξίζει να ασχοληθούν στο Λιμάνι με τον Ασράφ Μπενσαρκί και το... μπάχαλο με τον Σέρβο επιθετικό που ψάχνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το όνομα του Μαρονικού Ασράφ Μπενσαρκί. που αγωνίστηκε με τη Ζάμαλεκ και παλιότερα με την Αλ Χιλάλ, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο σε Αραβικό κόσμο, Αίγυπτο και Ωκεανία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για εκείνον.

Η κουβέντα πήγε και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ φαίνεται να υποχωρεί, αλλά και στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που σε μια ακόμα μεταγραφική περίοδο ψάχνει τον τρόπο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

"Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός ασχολείται - Στημένα και ανάποδο πόδι - Παίζει και επιθετικός"

"Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ο Μπενσαρκί, δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός όντως ασχολείται μαζί του. Στη Αλ Χιλάλ είχε αποτύχει, έπαιξε ελάχιστα, ενώ και στη Ζάμαλεκ δεν έβγαλε μάτια - Σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Αιγύπτου, που μοιάζει με το ελληνικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έμεινε ελεύθερος από τη Ζαμαλεκ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Εκτελεί στημένα, παίζει με ανάποδο πόδι (είναι δεξιοπόδαρος και τον βάζουν αριστερά), παίζει και ως επιθετικός αν χρειαστεί. Αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, με τις απαιτήσεις που υπάρχουν".

"Έξι εκατ. σε Ρούντι Γκαρσία - Δεύτερος στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης - Τιμωρία για Πρίγιοβιτς"

Δημήτρη, από τη στιγμή που η Αλ Νασρ απέκτησε τον Οσπίνα, υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τον Πασχαλάκη;

"Από όταν είχαν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα ρεπορτάζ για μεγάλη πρόταση της Αλ Νασρ στον Πασχαλάκη, σου είχα πει ότι δεν είναι η πρώτη επιλογή της Αλ Νασρ. Αλλιώς θα είχε κλείσει ήδη. Η ομάδα κάνει βήματα προόδου, έφερε με 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο προπονητή τον Ρούντι Γκαρσία, που στην Ελλάδα έγραφαν ότι θα έρθει στην ΑΕΚ και όχι τον Πέδρο Μαρτίνς. Κάπως έτσι και για τον Πασχαλάκη: Ναι, μεν, τον είχαν στη λίστα τους και είχαν αποφασίσει να δώσουν λεφτά για να πάρουν τερματοφύλακα, αλλά δεν ήταν πρώτη επιλογή και, ήδη, έχουν κλείσει τον Οσπίνα για Νο1".

Υπάρχουν σενάρια, πάντως, που τον θέλουν, υπό προϋποθέσεις, να απασχολεί τον Ολυμπιακό ή ακόμα και τον ΠΑΟΚ.

"Θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, αλλά σίγουρα αν πάει στον Ολυμπιακό θα πάει για δεύτερος. Και στον ΠΑΟΚ το ίδιο γιατί τον Κοτάρσκι τον έφεραν για Νο1".

Υπάρχει κάτι άλλο που έχει ενδιαφέρον να συμπληρώσουμε;

"Η Αλ Ιτιχάντ τιμωρήθηκε πρόσφατα από τη FIFA για την υπόθεση του Πρίγιοβιτς: Την περίοδο της πανδημίας είχαν κάνει μείωση 50% σε όλα τα συμβόλαια, ο Πρίγιοβιτς δεν το είχε δεχτεί και, τελικά, η FIFA τιμώρησε την πρώην ομάδα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απαντάει" σε… Μαρινάκη-Σαββίδη ο Καρυπίδης - Νέα μεγάλη μεταγραφή ο Άρης - Διέρευσαν ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags