Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νεύρα ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ - Δέχθηκε 50% μείωση, γιατί δεν υπογράφει - Η κρυφή συμφωνία Βαρέλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-08 10:00:00

Νεύρα ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ - Δέχθηκε 50% μείωση, γιατί δεν υπογράφει - Η κρυφή συμφωνία Βαρέλα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νεύρα ΠΑΟΚ με Μπίσεσβαρ - Δέχθηκε 50% μείωση, γιατί δεν υπογράφει - Η κρυφή συμφωνία Βαρέλα!

Η ανατροπή με Ντιέγκο και πώς... πούλησε τον Δικέφαλο ο Φερνάντο! Το Sportdog.gr παρουσιάζει δύο διαφορετικές ιστορίες παικτών, που μπορεί τελικά να έχουν ίδια κατάληξη. Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα ο «Μπίσε» στους ασπρόμαυρους και το χουνέρι του έμπειρου στόπερ.
 

Μεγάλη ήταν η αισιοδοξία που υπήρχε μέχρι πριν από μια εβδομάδα για την παραμονή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι από την ομάδα επιβεβαίωναν τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει για την ανανέωση στο συμβόλαιο του παίκτη.

Είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία, καθώς ο παίκτης μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου δεν ειχε πάρει ανάσα και είχε πάει για παιχνίδια με την εθνική ομάδα του Σουρινάμ. Με αποτέλεσμα μετά να χρειάζεται διακοπές και έπειτα να συζητήσει για το μέλλον του.

Παρόλα αυτα ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές, με αποτέλεσμα το sportdog να ψάξει λίγο το θέμα και να μάθει κάποια σημαντικά πραγματάκια: Αρχικά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται στην Ολλανδία και αυτός, αλλά στο Άμστερνταμ και όχι στην πόλη που συνεχίζει την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ.

Στις επαφές που υπάρχουν με τον σύλλογο, ο «Μπίσε» είχε αποδεχτεί μείωση άνω του 50% στις αποδοχές του, καθώς λάμβανε ένα ποσό λίγο κάτω από τις 800.000 ευρώ και τώρα θα είναι στις 370.000 ευρώ, αλλά από την άλλη πλευρά ένα συμβόλαιο σε αυτό το ύψος δεν είναι μικρό!

Για αυτό και στον Δικέφαλο παραξενεύτηκαν/ενοχλήθηκαν όταν είδαν κάποιες λεπτομέρειες που θέλησε να εντάξει στο τελικό deal ο Μπίσεσβαρ, καθώς θεωρούσαν ότι θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένος με όσα του προσφέρουν.

Να πούμε και κάτι τελευταίο: Οι δύο πλευρές έχουν κοινή ιστορία τα τελευταία χρόνια και, προφανώς, ανά πάσα στιγμή μπορεί το θέμα να λήξει θετικά. Αυτή την ώρα, όμως, δεν φαίνεται στον ορίζοντα αυτή η προοπτική...

Ο λόγος που ο Βαρέλα… τέλειωσε τον ΠΑΟΚ

Από την πρώτη στιγμή που είχε προκύψει το θέμα με τον γιο του Φερνάντο Βαρέλα και την αποχώρησή του από τα τμήματα υποδομής τού Δικέφαλου για την Μπενφίκα, αν και όλοι στον σύλλογο είχαν επενδύσει πολλά πάνω του για το μέλλον, το sportdog είχε γράψει ότι η υπόθεση είχε ψωμί.

Και είχαμε εξηγήσει, ήδη από τότε, ότι αυτό που ακουγόταν στην πιάτσα, ήταν ότι και ο ίδιος ο Βαρέλα είχε επαφές/συμφωνία με ομάδα από την Πορτογαλία, και αποτελούσε ευρύτερη απόφαση της οικογένειάς του το να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη - Για αυτό δεν ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ για τον γιό του: Δεν φοβόταν μήπως χαλάσουν οι σχέσεις, είχε αποφασίσει να μεταβούν οικογενειακώς στην Πορτογαλία για να ζήσουν!

Το όνομα της ομάδας δεν είχε διαρρεύσει, γιατί ακόμα δεν ήταν σίγουρο ότι ο Φερνάντο Βαρέλα θα έπαιζε εκεί - Ναι, θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ, αλλά για να παιξει εκεί, θα έπρεπε η ομάδα πρώτα να ανέβει κατηγορία! Όπως και έγινε με αποτέλεσμα, τελικά, να υπογράψει συμβόλαιο με την νεοφώτιστη Κάζα Πία!

Μάλιστα, ακριβώς επειδή δεν ήταν δεδομένη η άνοδος της συγκεκριμένης ομάδας, προκειμένου να παίξει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα μπάλα, είχε επαφές και με άλλες ομάδες (π.χ. τον Απόλλων στην Κύπρο). Αλλά η στόχευση/επαφή ήταν συγκεκριμένη, κι αυτός ήταν ο λόγος που ο γιος του έφυγε από τον Δικέφαλο για την Μπενφίκα χωρίς να ενημερώσει κανέναν: Η απόφαση της οικογένειας Βαρέλα για επιστροφή στην Πορτογαλία, χώρα στην οποία έχει γεννηθεί ο πεπειραμένος στόπερ και έχει παίξει στις Εστορίλ, Τροφένσε και Φεϊρένσε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όχι σε 2.5 εκατ. ο Πασχαλάκης... περιμένει Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags