Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Νέα... υπέρβαση Αλαφούζου μετά τον Μάγκνουσον - Περιμένει το "οκ" Γιοβάνοβιτς - Πέφτουν υπογραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-09 15:00:00

Νέα... υπέρβαση Αλαφούζου μετά τον Μάγκνουσον - Περιμένει το "οκ" Γιοβάνοβιτς - Πέφτουν υπογραφές!

Νέα... υπέρβαση Αλαφούζου μετά τον Μάγκνουσον - Περιμένει το "οκ" Γιοβάνοβιτς - Πέφτουν υπογραφές!

Κοντά σε μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή το Τριφύλλι που... επιστρέφει! Πώς έκλεισε η σημαντική συμφωνία με τον Ισλανδό αμυντικό, η απόφαση της διοίκησης και οι αποφάσεις του προπονητή. Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φορέσει τα πράσινα;
 

Ερχόμενος από συνεχόμενα δύσκολα χρόνια, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται φέτος σαν μία ομάδα που θα διεκδικήσει πράγματα. Ως μία ομάδα που πρώτα και πάνω απ' όλα θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Ακριβώς επειδή ο σύλλογος βρισκόταν επί χρόνια μακριά από το πραγματικό του μέγεθος, ο κόσμος είναι ανυπόμονος να δει κινήσεις. Κι όταν αυτές δεν γίνονται άμεσα, γκρινιάζει.

Οι παραπάνω λέξεις περιγράφουν απόλυτα (και) το φετινό καλοκαίρι του «τριφυλλιού». Η μεταγραφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον, όμως, ήρθε να αποδείξει ότι η ΠΑΕ θα κάνει υπερβάσεις. Θα τις πραγματοποιήσει, ωστόσο, όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δώσει εκείνος το τελικό «OK».

Με τον αρχηγό της Εθνικής Ισλανδίας φαινόταν ότι οι συζητήσεις ναυαγούν λόγω οικονομικού. Αλλά την ίδια στιγμή στο παρασκήνιο οι διαπραγματεύσεις ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μάγκνουσον δεν έκλεισε σε μία ημέρα και πήγε με το πρώτο αεροπλάνο Αυστρία. Η περίπτωσή του δουλευόταν καιρό και ο Παναθηναϊκός την κατάλληλη στιγμή έκανε το all in για να τον ντύσει στα πράσινα. Αποσπώντας εν τέλει την υπογραφή του 29χρονου, κι αφού νωρίτερα είχε βγάλει σκοπίμως προς τα έξω το όνομα του Ιγκνάσι Μικέλ ως δήθεν φαβορί για ν' αποκτηθεί, έστι ώστε να... θολώσει τα νερά.

Να σημειώσουμε ότι μετά τον Μάγκνουσον οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά και σε χαφ. Το αν θα είναι αυτός ο Σεπφ θα το μάθουμε σύντομα, αν και το κλαμπ μοιάζει να έχει βάλει σε δεύτερο πλάνο τον Αυστριακό, όσο κι αν η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιέζει για το deal.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Βίκινγκ των 2.5 εκατομμύριων - Από την Γιουβέντους στον ΠΑΟ - Ξεπέρασε και τον Ντουράντ! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags