Facebook Pixel Σοτέλδο: Η ΠΑΟΚτσίδικη «βόμβα» - Όσα θα… σκάσει ο Σαββίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-10 18:06:00

Φουλάρει ο ΠΑΟΚ για Σοτέλδο - Τόσα θα… σκάσει ο Σαββίδης - Συζητήσεις με τον πρόεδρο!

Sportdog Team
Φουλάρει ο ΠΑΟΚ για Σοτέλδο - Τόσα θα… σκάσει ο Σαββίδης - Συζητήσεις με τον πρόεδρο!

Σκληρές διαπραγματεύσεις για τον Νο1 στόχο των "ασπρόμαυρων". Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και πώς θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζονται οι επαφές του ΠΑΟΚ με την Τίγκρες για την απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο (περίπτωση που αποκάλυψε στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος), όπως αναφέρουν στο Μεξικό.

Μάλιστα δίνεται έμφαση σε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, όπως για παράδειγμα η πρόθεση της Τίγκρες να παραχωρήσει τον Βενεζουελάνο άσο, ώστε να ελευθερώσει θέση ξένου στο ρόστερ της.

Ταυτόχρονα, βέβαια, παρουσιάζεται και η επιθυμία που έχει εκφραστεί από τον Σοτέλδο να έρθει στον ΠΑΟΚ και πραγματοποιήσει, έτσι, το όνειρο του ν’ αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Μεξικανοί για την υπόθεση: 

«Η οψιόν αγοράς του Σοτέλδο θα είναι μεταξύ 3 και 4 εκατομμύριων ευρώ. Ο παίκτης δέχτηκε ήδη, μόνο η Τίγκρες μένει να τα βρει με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει δανεισμό για 6 μήνες ή 1 χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η Τίγκρες θέλει να τον πουλήσει χωρίς δανεισμό αλλά είναι αρκετά πιθανό να καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. 

Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει και φαίνεται ότι ο Σοτέλδο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης για Σοτέλδο αποτελεί το γεγονός πως οι επαφές με τον ΠΑΟΚ γίνονται από τον πρόεδρο της ομάδας που έχει πάρει πάνω του τις διαπραγματεύσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags