Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γκουστάβο Σκάρπα: Τρέλα με Σκάρπα! Υπέγραψε στη Νότιγχαμ, θα παίξει στον Ολυμπιακό - Ανατροπή... στην ανατροπή
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-10 20:33:00

Τρέλα με Σκάρπα! Υπέγραψε στη Νότιγχαμ, θα παίξει στον Ολυμπιακό - Ανατροπή... στην ανατροπή

Sportdog Team
Τρέλα με Σκάρπα! Υπέγραψε στη Νότιγχαμ, θα παίξει στον Ολυμπιακό - Ανατροπή... στην ανατροπή

Όλα τούμπα με τον Βραζιλιάνο άσο που έρχεται στην Ελλάδα και οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αν και θα ανήκει στον αγγλικό σύλλογο!

Χαμός γύρω από την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα!

Ενώ εδώ και μέρες το όνομα του 28χρονου «παίζει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πολύ δυνατά και μάλιστα, πριν από μερικές ώρες οι ατζέντηδες του παίκτη ανέβασαν ένα story με ένα αεροπλάνο και την ελληνική σημαία, οι Βραζιλιάνοι γράφουν τώρα, δημοσιεύοντας και χαρακτηριστικές φωτογραφίες, ότι υπέγραψε στην έτερη ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Οι πληροφορίες, ωστόσο, του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του Κώστα Νικολακόπουλου λένε ότι ο Βραζιλιάνος θα παίξει, τελικά, στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Η ''Globo'' συγκεκριμένα, αν και γίνεται χαμός σε όλα τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, γράφει ότι ο Σκάρπα «υπέγραψε προσύμφωνο με την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα από το 2023». «Οι πληροφορίες μεταφέρθηκαν αρχικά από τον δημοσιογράφο Benjamin Back. Ο Σκάρπα θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας, αλλά από τις αρχές αυτού του μήνα θα μπορούσε να υπογράψει νέο προσύμφωνο με άλλους συλλόγους», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Και συνεχίζει: «Ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει τη συμφωνία του με την αγγλική ομάδα, σε μια συνάντηση που συνοδεύεται από τους γυμναστές του, τον Felipe D'Emilio, γιο του πρώην παίκτη Mario Sergio, και τον Felipe Tancredi, συνεργάτες στο FFP Agency.

Αν και έγινε κουβέντα για ανανέωση, ο Σκάρπα έχει όνειρο να παίξει στην Ευρώπη. Η Παλμέιρας, μάλιστα, του έδωσε υψηλότερο μισθό από αυτόν που προσφέρει η Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο παίκτης θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του και να έχει μια εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η Παλμέιρας είχε ήδη αποφασίσει ότι προτιμά να κρατήσει τον χαφ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και να τον χάσει δωρεάν, αντί να κάνει τη μεταγραφή σε αυτό το παράθυρο με χαμηλό ποσό, για να έχει κάποιο οικονομικό όφελος, προκειμένου να δώσει στον Άμπελ Φερέιρα την ισχυρότερη δυνατή ομάδα
».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκάρπα έχει ιταλικό διαβατήριο, επομένως μπορεί να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα στην Αγγλία, αλλά, όπως προαναφέραμε, αυτήν τη στιγμή οι πληροφορίες λένε ότι παίκτης θα παίξει στον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags