Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό μεγάλο deal με Αγγλία για Ολυμπιακό - 10 plus εκατομμύρια - Μάχη με Μάρκο Σίλβα για... χαφάρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-11 10:00:00

Διπλό μεγάλο deal με Αγγλία για Ολυμπιακό - 10 plus εκατομμύρια - Μάχη με Μάρκο Σίλβα για... χαφάρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλό μεγάλο deal με Αγγλία για Ολυμπιακό - 10 plus εκατομμύρια - Μάχη με Μάρκο Σίλβα για... χαφάρα!

Η μεγάλη πρόταση από το Νησί και ο πολυσύνθετος άσος που ξεχωρίζει. Για ποιον ποδοσφαιριστή έχουν ενημερωθεί στο Λιμάνι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και μπορεί σύντομα να γίνει και επίσημη κρούση και ποιος είναι ο 22χρονος άσος που βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα.

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να... φορτσάρει τον Αύγουστο σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ, αφού εκτός των μεταγραφικών προσθηκών τους, δεν είναι λίγες οι φορές που οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβεί σε ηχηρές πωλήσεις τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιρινού παραθύρου.

Εδώ και αρκετό καιρό "παίζει" στα ρεπορτάζ η περίπτωση του Παπέ Σισέ, ο ποίος μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε, έχει βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων από τη Γαλλία και την Αγγλία (Ρεν, Γουότφορντ, Έβερτον και άλλες). Οι Πειραιώτες ζητούν περίπου 15.000.000 ευρώ για τον Σισέ προκειμένου να μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρησή του.

Σε περίπτωση που εν τέλει ο Σενεγαλέζος άσος πουληθεί, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον αντικαστάτη του αναζητώντας παίκτη από το "πάνω ράφι". Αν αυτό συμβεί σε περίοδο ευρωπαϊκών προκριματικών και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν αρκετό χρόνο για να καλύψουν το κενό στο ρόστερ, ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει στην ικανότητα του Σίμε Βρσάλικο να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Ο νεοαποκτηθέντας Κροάτης έχει ξαναπαίξει στη θέση του στόπερ κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του και η πολυχρηστικότητά του προσφέρει λύσεις στον Μαρτίνς. Μην ξεχνάμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει φοβηθεί να χρησιμοποιήσει ως κεντρικό αμυντικό και τον εξίσου έμπειρο Γιάν Εμβιλά, και μάλιστα σε σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια.



"Ματιές" στον πολυσύνθετο Στάιλς

Στα χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς έχει δείξει ότι αρέσκεται να δουλεύει με πολυσύνθετους ποδοσφαιριστές, ικανούς να υπηρετήσουν παραπάνω από έναν ρόλους στο γήπεδο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Κάλουμ Στάιλς, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Στάιλς είναι 22 ετών και έχει αρχίσει να φτιάχνει το όνομά του στην Αγγλία, αφού θεωρείται ανερχόμενος ποδοσφαιριστής με σημαντικές προοπτικές. Αν και είναι γεννημένος στην Αγγλία ο νεαρός παίκτης είναι διεθνής με την Εθνική Ουγγαρίας, κλήση που κέρδισε χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Μπάρνσλεϊ.

Ο 22χρονος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, τόσο ως μπακ (θέση στην οποία ο Μαρτίνς έχει ζητήσει ενίσχυση) όσο και ως χαφ, ενώ μπορεί να παίξει ακόμα και ως κεντρικός μέσος. Τα αγγλικά ΜΜΕ τον συνδέει είτε με τον Ολυμπιακό είτε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Φουλαμ, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα.


Παίρνουν παράταση οι μεταγραφές

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οφείλουμε να σημειώσουμε πως θα αποτελέσει έκπληξη εάν ο Ολυμπιακός προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που απέχουμε πλέον μόλις λίγες μέρες από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα, κρίνεται πιο συμφέρον για τους Ερυθρολεύκους το να περιμένουν. Άλλωστε, όποιος και να έρθει τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει να προσαρμοστεί και να αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι (20 και 27 Ιουλίου). Συνεπώς, από το να βιαστούν και να αγοράσουν... ό,τι προλαβαίνουν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προτιμούν να αφήσουν λίγο χρόνο να περάσει ώστε να καταλήξουν σε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές επιλογές στη συνέχεια.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτεύχθηκαν οι δύο "στόχοι" του Μαρτίνς - Από τον... αόρατο στον Βρσάλικο - "Ανατροπή" με Μαντί
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags