Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρεμπέ, Ριβάλντο και Βρσάλικο: Φιναλίστ Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ελλάδα, πράξη όγδοη! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-11 15:28:00

Καρεμπέ, Ριβάλντο και Βρσάλικο: Φιναλίστ Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ελλάδα, πράξη όγδοη! (vid)

Sportdog Team
Καρεμπέ, Ριβάλντο και Βρσάλικο: Φιναλίστ Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ελλάδα, πράξη όγδοη! (vid)

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι και με τη... βούλα παίκτης του Ολυμπιακού. Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του, όμως, δεν αποτέλεσε απλώς ένα μεταγραφικό «μπαμ», αλλά έφερε στη χώρα μας έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις που δεν συναντά κανείς καθημερινά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μόσχα, 15 Ιουλίου 2018. Η Κροατία του Ζλάτκο Ντάλιτς φεύγει από το στάδιο Λουζνίκι, ηττημένη μεν, από την υπερηχητική Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάν με 4-2, αλλά με κερδισμένες τις εντυπώσεις δε. Η πορεία της ως τον τελικό του Μουντιάλ και μόνο, αρκεί. 
 
Καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, με μοναδική εξαίρεση 103 λεπτά, από τα 700' που είχε διαθέσιμα, ο Σίμε Βρσάλικο υπερασπίζεται το δεξί άκρο της άμυνας. Στον τελικό είναι, προφανώς, «παρών».

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Ολυμπιακός τον ντύνει στα «ερυθρόλευκα» και φέρνει στην Ελλάδα έναν ακόμα φιναλίστ Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντάς τον μέλος ενός κλειστού κλαμπ οκτώ -πλέον- παικτών. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags