Facebook Pixel "Συμφώνησε με τον νέο... Βέλεθ η ΑΕΚ" - Βουίξε η Ισπανία πως έκλεισε στόπερ - Έρχεται μαζί με... Τόμας
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-11 23:16:00

"Συμφώνησε με τον νέο... Βέλεθ η ΑΕΚ"- Βούιξε η Ισπανία πως έκλεισε στόπερ- Έρχεται μαζί με... Τόμας

GOALάρες by Εvaggelistis
"Συμφώνησε με τον νέο... Βέλεθ η ΑΕΚ"- Βούιξε η Ισπανία πως έκλεισε στόπερ- Έρχεται μαζί με... Τόμας

Ανατροπή στο μεταγραφικό σχεδιασμό και... ψώνια μαζί με ΠΑΟΚ! Ποιος θα είναι ο πρώτος από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα αποκτήσει η Ένωση, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες και το Γραφείο που στέλνει και τον Μπράντον Τόμας στη Θεσσαλονίκη.

Μια βραδινή πληροφορία απο Ισπανία μεριά, για τον στόπερ (τον έναν απο τους δυο) που μπορεί να έκλεισε η ΑΕΚ, αποτελεί το θέμα του Ευαγγελιστή στις παρακάτω "Γκολάρες". Τα αντικρουόμενα σενάρια της μανατζερικής πιάτσας

1.  Ο Φάλι πρίν απο περίπου 48 ώρες γράφτηκε τόσο στην Ισπανία, όσο και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, πως είναι απο τους στόπερ που την απασχολεί σοβαρά. Βέβαια σχετικά γρήγορα  στα μέρη μας...κατέβασαν την υποψηφιοτητά του, με την επισήμανση πως δεν αποτελεί προτεραιότητα των "κιτρινόμαυρων" στους στόπερ. Έχει προταθεί πάντως στην Ένωση απο τον... Μάϊο!

2.  Ο Φάλι δεν είναι ελεύθερος, ανήκει στην Κάντιθ, την περασμένη σεζόν έκανε μαζί της 31 συμμετοχές (οι 28 στο πρωτάθλημα) έχει συμβόλαιο ως το 2023 και σημερινή χρηματιστηριακή αξία 3.000.000 ευρώ! Τον Αύγουστο θα κλείσει τα 29 του χρόνια, με ύψος 1,86, aggresive στο παιχνίδι του, ένας πιο ποιοτικός/κλασάτος... Βέλεθ, για τους ειδικούς. 

3. Παρεμπιπτόντως ο Ραφαέλ Χιμένεθ Ζάρκε ή Φάλι είναι ομόσταβλος με τον Φραν Βέλεθ αλλά και με τον επιθετικό Μπράντον Τόμας που την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Όλοι πελάτες του πολύ μεγάλου ισπανικού μανατζερικού Γραφείου Promoesport, που στην Ελλάδα συνεργάζεται με τον Ζήση Βρύζα...

4. Πάμε τώρα και στο... παρασύνθημα της υποθεσής του αφού σύμφωνα με την ισπανική πιάτσα agent υπάρχει συμφωνία για να έρθει στην ΑΕΚ! Επαναλαμβάνω, το βράδυ της Δευτέρας, ισπανικές μανατζερικές πηγες σε επικοινωνία με την ελληνική πιάτσα για άλλη υπόθεση, μετέφεραν την είδηση πως η ΑΕΚ συμφώνησε με Φάλι! Μάλιστα με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ !

5.  Την συγκεκριμένη πληροφορία πάντως η στήλη  δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει, τουλάχιστον απο το μανατζερικό περιβάλλον του Φάλι.Για αυτούς το deal έχει κολλήσει/μείνει στο σαββατοκύριακο και δεν προχωράει. Αληθινό ή τραβηγμένο μανατζερικό σενάριο θα φανεί λίαν συντόμως...

6. Ο Φάλι στην Κάντιθ ήταν συμπαίκτης με τον νυν μέσο της ΑΕΚ, Γιένς Γιόνσον. Ο ένας στόπερ και ο άλλος κόφτης, σε άμεση συνεργασία! Μάλιστα ο αναπληρωματικός του Φάλι στην ισπανική ομάδα είναι ένας παλιός γνωστός των "κιτρινόμαυρων", παιδί του Χιμένεθ, που πέρασε για 6 μήνες απο την Ένωση (απο τον Ιούλιο ως τον Δεκέμβριο του 2011), ο Χουαν Κάλα, που πλησιάζει πλέον τα 33 του χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραίτηση έκπληξη - Aφήνει την ΑΕΚ και πάει στην ΑΕΛ - Αναλαμβάνει δίδυμο τεχνικών διευθυντών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags