Facebook Pixel Άρης - Ζερβίνιο: Βόμβα μεγατόνων από Άρη - Έκλεισε τον Ζερβίνιο - Πετάει για Θεσσαλοηνίκη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 01:19:00

Βόμβα μεγατόνων από Άρη - Έκλεισε τον Ζερβίνιο - Πετάει για Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων από Άρη - Έκλεισε τον Ζερβίνιο - Πετάει για Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα ολοκλήρωσαν οι Κίτρινοι! Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει έρθει σε συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη της Άρσεναλ, της Ρομα και της Τράμπζονσπορ.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχωρά ο Άρης, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, Ζερβινιό. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Τράμπζονσπορ, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα, μεταξύ άλλων, της Άρσεναλ, της Ρόμα και της Πάρμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη (13/07) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Πρόκειται, δίχως αμφιβολία, για μία από τις πιο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βάσει βιογραφικού και παραστάσεων!

Τη σεζόν που πέρασε, ο διεθνής Ιβοριανός (88 συμ., 33 γκολ) αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας. Βέβαια, η συμμετοχή του ήταν μικρή έπαιξε σε μόλις 9 ματς πετυχαίνοντας 2 γκολ και αυτό διότι τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και υπεβλήθη σε επέμβαση στους χιαστούς. Γεγονός που τον κράτησε εντός γηπέδων για περίπου πέντε μήνες. Για την κατάστασή του οι άνθρωποι του Άρη πήραν συστάσεις και από τον συμπαίκτη του πέρσι Μανώλη Σιώπη.

Ο Ζερβίνιο έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες σε μερικά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ έχει περάσει και από την Κίνα. Τη σεζόν 2013-16 είχε αγωνιστεί στη Ρόμα, μετρώντας 88 συμμετοχές και 26 γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην Χεμπέι στην Κίνα.

Το 2018 επέστρεψε στο Καμπιονάτο για λογαριασμό της Πάρμα μετρώντας 89 συμμετοχές με 28 γκολ και 9 ασίστ, ενώ έχει παίξει επίσης σε Αρσεναλ, Λιλ, Λε Μαν και Μπέβερεν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags