Facebook Pixel Άρης: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ζερβίνιο - Φέρνει και... Καμαρά ο Καρυπίδης - "Οκ" από Σιώπη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 12:08:00

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ζερβίνιο - Φέρνει και... Καμαρά ο Καρυπίδης - "Οκ" από Σιώπη!

Sportdog Team
Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ζερβίνιο - Φέρνει και... Καμαρά ο Καρυπίδης - "Οκ" από Σιώπη!

Αλλάζει επίπεδο ο Άρης με τις τελευταίες μεταγραφικές του κινήσεις. Ποια είναι η συμφωνία με τον πρώην άσο των Άρσεναλ και Ρόμα, η "βοήθεια" του Έλληνα ποδοσφαιριστή και η επόμενη σπουδαία κίνηση.
 

Άρης: Νέο μεγάλο χτύπημα από τον Θοδωρή Καρυπίδη στον Άρη, που φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ζερβίνιο και μέσα στις επόμενες ώρες τον περιμένουν στην Ελλάδα για να υπογράψει επίσημα με τους Κίτρινους.

Την ίδια στιγμή που υπάρχει στο προσκήνιο και το όνομα του Μανού Γκαρσία, της Σπόρτινγκ Χιχόν - Ο 24χρονος Ισπανός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να τον φέρουν στην Ελλάδα όπως είχε γίνει και με τον Καμαρά το περασμένο καλοκαίρι: Με έναν τρόπο που δεν είναι ακριβώς μεταγραφή αλλά, με μία έννοια, μακροχρόνια ενοικίαση.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα δώσουν ένα ποσό για την απόκτησή του φέτος και τα υπόλοιπα σπαστά μέσα στα επόμενα χρόνια - Αυτό ακριβώς είχε συμβεί και με τον Καμαρά και αυτή τη συνθήκη εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει στην ουσία από τη Φούλαμ. Ο Γκαρθία έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας!

Για να επιστρέψουμε στον Ζερβίνιο, ο Άρης τον απέκτησε δίνοντάς του ένα συμβόλαιο κοντα στις 500.000 ευρώ, κυρίως για να βάλει προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πολύ στην αξία του και ειδικά ένας προπονητής όπως ο Μπούργος μπορεί να τον εξιτάρει πνευματικά αλλά και αγωνιστικά με τις αντεπιθέσεις που παίζει.

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν επικοινωνία με τον Μανώλη Σιώπη για να μάθουν την κατ΄σταση στην οποία βρίσκεται ο 35χρονος επιθετικός και αφού πήρα τις δικές του εγγυήσεις, προχώρησαν στη συγκεκριμένη προσθήκη με όρους που βολεύουν πολύ την ΠΑΕ...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags