Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Κλείδωσε" ο παικταράς για τον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η μεγάλη συμφωνία
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 13:46:00

"Κλείδωσε" ο παικταράς για τον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η μεγάλη συμφωνία

Sportdog Team
"Κλείδωσε" ο παικταράς για τον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η μεγάλη συμφωνία

Στον Δικέφαλο ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα έναν πολύ καλό παίκτη και μάλιτα... τζάμπα!

Δημοσιογράφοι από το Μεξικο λένε ότι ο Γέφερσον Σοτέλδο θα έρθει σύντομα στη χώρα μας για χάρη του ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Τίγκρε ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες στο ρεπορτάζ του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο αριστερός εξτρέμ της Τίγκρε βρίσκεται προ των πυλών και πρόκειται για έναν αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί πως η αξία του στην παρούσα φάση είναι στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2019 είχε φτάσει να αξίζει 10 εκατ. ευρώ. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας, ωστόσο το μεγάλο του πρόβλημα είναι πως δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη, μιας και μεταξύ άλλων έχει βρεθεί σε ομάδες της Αμερικής, του Μεξικού, της Χιλής και της πατρίδας του.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως: «Στην Τίγκρες είναι έτοιμοι να δουν τον Βενεζουελανό Γέφερσον Σοτέλδο o να αποχωρεί, αφού απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Η Σάο Πάολο εξακολουθεί να πιστεύει ότι έχει ακόμα ελπίδες να τον αποκτήσει, αλλά ο ποδοσφαιριστής θέλει να πάει στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags