Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκληρό "παζάρι" για τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ - Τον θέλει... σήμερα στην Τούμπα ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 14:53:00

Σκληρό "παζάρι" για τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ - Τον θέλει... σήμερα στην Τούμπα ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Σκληρό "παζάρι" για τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ - Τον θέλει... σήμερα στην Τούμπα ο Λουτσέσκου

Είναι μια περίπτωση που παλεύει εδώ και αρκετό καιρό ο Δικέφαλος και θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς.

Δημοσιεύματα από τη Γερμανία εστιάζουν στο πόσο σκληρές είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και τον ΠΑΟΚ σχετικά με την απόκτησή του Κάλεντ Νάρεϊ, μιας και δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία.

Πάντως, είναι μια περίπτωση που παλεύει εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΑΟΚ και θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως: 

«Ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς μοιάζει αρκετά ήρεμος γύρω από την υπόθεση.

Η Φορτούνα έχει ρίξει στο τραπέζι τις απαιτήσεις της, τώρα είναι η σειρά του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις πλέον αφορούν τα... μικρά γράμματα αλλά σίγουρα τίθενται κρίσιμοι όροι! Το σταθερό ποσό των συζητήσεων γίνεται γύρω στο 1.5 εκατ. ευρώ αλλά οι διαπραγματεύσεις καθυστερούν σε άλλο σημείο.

Και αυτό γιατί η Φορτούνα περιμένει ένα συνολικό πακέτο γύρω στα δύο εκατ. ευρώ με μπόνους που δεν θα ήταν υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ να καταβάλλει άμεσα αλλά εν καιρώ ανάλογα με την ποδοσφαιρική ή οικονομική επιτυχία του ΠΑΟΚ».

Όπως τονίζουν οι Γερμανοί: «Η μεταγραφή θεωρήθηκε... τελειωμένη την περασμένη εβδομάδα. Ίσως γι΄αυτό ο Νάρεϊ ένιωσε ασφαλής να μείνει εκτός φιλικού με την Τβέντε. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ήταν μάλλον κάπως υπερβολικά αισιόδοξοι ή δεν περίμεναν ότι στο Ντίσελντορφ θα παρέμεναν τόσο σταθεροί στις θέσεις τους!



«Θα πρέπει να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες. Αυτήν τη στιγμή είμαι μάλλον συγκρατημένος», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς, σε συνέντευξή του: «Έχουμε ξεκάθαρες ιδέες και μόνο ένα πολύ, πολύ περιορισμένο πεδίο δράσης. Είναι εντελώς ανοιχτό αυτό που συμβαίνει τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τους όρους μας. Ξέρει τι θέλουμε».

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτουν οι Γερμανοί, ο Άλοφς συνομίλησε με τον Νάρεϊ, ζητώντας από τον 27χρονο εξτρέμ να αντιμετωπίζει πιο επαγγελματικά την κατάσταση: «Πρέπει να προχωρήσουμε ρεαλιστικά και να δουλέψουμε μαζί, με προσανατολισμό να βρούμε μία λύση. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι... Δεν έχουμε να παρατήσουμε κάτι, αλλά πρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συμφέρον της ιδιοκτησίας, της διοίκησης και των μελών της Φορτούνα».

Μάλιστα, όπως τονίζουν, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Άλοφς υπογραμμίζει πως: «Θα πρέπει να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε πρέπει να το αποδεχτεί και να το αντιμετωπίσει». Τι σημαίνει αυτό για τη Φορτούνα; Ότι ο Νάρεϊ τίθεται κανονικά στη διάθεση του Τιούνε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags