Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" στον ΠΑΟ, "όχι" σε 500.000 για Καρλίτος - Κλείνει πέντε μεταγραφές, ελπίδες για Μπλάνκο
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 15:50:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟ, "όχι" σε 500.000 για Καρλίτος - Κλείνει πέντε μεταγραφές, ελπίδες για Μπλάνκο

Sportdog Team
"Σκούπα" στον ΠΑΟ, "όχι" σε 500.000 για Καρλίτος - Κλείνει πέντε μεταγραφές, ελπίδες για Μπλάνκο

Οι εξελίξεις με τον Φεντερίκο Μακέντα, οι επόμενοι που θα τον... ακολουθήσουν στην έξοδο και ποιους παίκτες ζήτησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Και επίσημα πλέον ο Φεντερίκο Μακέντα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM ο Λάμπρος Γκαραγκάνης. Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε ότι θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα έκανε μνεία και στην περσινή του χρονιά καθώς ήταν η χειρότερη στην ομάδα και το θετικό είναι ότι το «τριφύλλι» γλυτώνει ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο.

Για το αν έρθει πρόταση για τον Καρλίτος τόνισε ότι ήρθαν δυο προτάσεις που από τον Παναθηναϊκό κρίθηκαν ανεπαρκείς καθώς ήταν κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ μπορεί να φέρει κάποια από Πολωνία η Σαουδική Αραβία.

Για τις θέσεις που κινείται η ομάδα επισήμανε ότι πάει για χαφ, φορ, δεκάρι, εξτρέμ χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που ακούγονται.

Για τον Βαγιαννίδη ανέφερε ότι χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας και αν δεν αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά τότε θα έχει χάσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Για την υπόθεση του Μπλάνκο είπε ότι όσο δεν κλείνει πουθενά ο χρόνος είναι υπέρ του για να πετύχει μια καλή συμφωνία. Επίσης θα κάνει την τρίτη του απόπειρα ευελπιστώντας σε καλά αποτελέσματα ενώ τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Τέλος για τους παίκτες που είναι να αποχωρήσουν από την ομάδα αποκάλυψε ότι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Σαβιέρ, Αγιούμπ, Καμπετσής και Διούδης, όπως επίσης αν έρθουν αξιόλογες προτάσεις για Μπρινιόλι, Άιτορ και Σένκεφελντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags