Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φωτιές" από πρώην ΠΑΟΚτζή για Ραζβάν - "Δεν είμαστε πρόβατα - Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρό του"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 17:26:00

"Φωτιές" από πρώην ΠΑΟΚτζή για Ραζβάν - "Δεν είμαστε πρόβατα - Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρό του"

Sportdog Team
"Φωτιές" από πρώην ΠΑΟΚτζή για Ραζβάν - "Δεν είμαστε πρόβατα - Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρό του"

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου αντιτάχθηκε στο στυλ παιχνιδιού του Ρουμάνου τεχνικού.

Βασίλης Βασιλάκος: O βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τους ασπρόμαυρους, την προετοιμασία, τους παίκτες που λείπουν, τον Λουτσέσκου.

Αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την συμφωνία του Άρη με τον Ζερβίνιο και είπε:  “Ειναι καλή επιλογή ο Ζερβίνιο, δεν ήξερα ότι είναι για τον Άρη, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν παίκτη που ξεχωρίζει με τις επιδόσεις του. Τις επιλογές τις κάνεις.

Οσο για τον ΠΑΟΚ πρέπει να πω ότι στα φιλικά παιχνίδ8ια έδειξε μία ταχύτητα. Αλλά ήταν μακριά η ομάδα από την εστία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες που να είναι διαφορετικοί, να ξεχωρίζουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα με ένα παιδί που πιστεύουμε ότι έχει ταλέντο, μόνο με τον Κούτσια για τα ματς με την Λέφσκι. Η Λέφσκι έχει το στυλ της, τους έμπειρους παίκτες, δεν είναι τόσο εύκολο για έναν παίκτη που θα έρθει να εγκλιματιστεί άμεσα και να βοηθήσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Επίσης πρέπει να αναφέρω κάτι ακόμη. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται εκτός από τον Αουγκούστο που έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, έναν παίκτη που όταν θα μπλοκάρει η ομάδα, θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Τέτοιου είδους παίκτες με μία στημένη φάση, σκοράρουν βάζουν το γκολ, ένας τέτοιος παίκτης λείπει από τον ΠΑΟΚ αυτή την χρονική στιγμή. Βέβαια και ο Κωνσταντέλιας έχει κάνει βήματα προόδου και μπορεί να δείξει αρκετά θετικά στοιχεία, όμως δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνο στους νέους”.

Ο Βασιλάκος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του, για τον Λουτσέσκου: Δεν είμαστε πρόβατα και περνάμε από πίσω. Πέρυσι είχαμε το ραβδί και λέγαμε ότι παίρνουμε το... πρωτάθλημα. Με τον Λουτσέσκου, δεν βλέπω κάτι που να με ενθουσιάζει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πάω βεβαίως κόντρα με τον όχλο. Την προσωπική μου άποψη εκφράζω. Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ. Σταματάμε όταν βάζουμε γκολ. Δεν μου αρέσει αυτό. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Ο ΠΑΟΚ κατά καιρούς είχε πολύ μεγάλους προπονητές.

Δεν μου αρέσει γιατί δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Και εγώ να ήμουν προπονητής, πρωτάθλημα θα έπρεπε να πάρω. Βοηθά τον ΠΑΟΚ η όλη ιστορία; Και από κάτω προς τα πάνω λειτουργούν έτσι. Και αυτό είναι μία λανθασμένη νοοτροπία που επικρατεί”, είπε ο Βασίλης Βασιλάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags