Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ύμνοι για Τόμας από Ισπανία - "Θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ - Διαλύει την ισορροπία της άμυνας"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 22:44:00

Ύμνοι για Τόμας από Ισπανία - "Θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ - Διαλύει την ισορροπία της άμυνας"

Sportdog Team
Ύμνοι για Τόμας από Ισπανία - "Θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ - Διαλύει την ισορροπία της άμυνας"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από την Ιβηρική όπου και ανέφερε το τι μπορεί να δώσει στον Δικέφαλο του Βορρά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Γκαμπριέλ Φορτέθα: Για τον Μπράντον Τόμας που πήρε ο ΠΑΟΚ μίλησε ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον Τόμας και την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας παθιασμένος παίκτης που χαλά την ισορροπία του αντιπάλου.Είναι γρήγορος, κάνει πολλές δουλειές στην επίθεση. Μπορεί να μην έχει πολλά γκολ αλλά παίζει σε κάθε θέση της επίθεσης και μπορεί να διαλύσει την ισορροπία κάθε αντίπαλης άμυνας«.

Για το αν ο ΠΑΟΚ τον παίρνει στο πικ της καριέρας του: «Το διάστημα του στη Μάλαγα ήταν το καλύτερο που έχουμε δει. Είναι γρήγορος, μπορεί να βρίσκει τις επικίνδυνες ζώνες, χαλά την ισορροπία της άμυνας αλλά του λείπει η συνοχή και η συνέπεια. Να μπορεί, δηλαδή, να είναι βασικός συνεχόμενα σε μια ομάδα». 

Για το αν είναι παίκτης της εξέδρας: «Είνας παίκτης που του αρέσει η δυναμική ατμόσφαιρα. Έχει καλή σχέση με τους οπαδούς. Του αρέσει το καλό γήπεδο, η καλή ατμόσφαιρα. Θα ταιριάξει στον ΠΑΟΚ και θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εκείνον».

Για την έως τώρα παρουσία του Σάστρε: «Μπορέι να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ. Θα παλέψει να διεκδικήσει τη θέση ενός βασικού», είπε ο Γκαμπριέλ Φορτέθα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags