Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Αντεπίθεση Μαρινάκη: "Τέλος από σήμερα, πάω στην ΕΠΟ" - Ατάκες για... ανθρωπάκια και δικτάτορες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 19:01:00

Αντεπίθεση Μαρινάκη: "Τέλος από σήμερα, πάω στην ΕΠΟ" - Ατάκες για... ανθρωπάκια και δικτάτορες!

Sportdog Team
Αντεπίθεση Μαρινάκη: "Τέλος από σήμερα, πάω στην ΕΠΟ" - Ατάκες για... ανθρωπάκια και δικτάτορες!

Έξαλλος ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της Super League, με αφορμή την αντικατάσταση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τον Στέφεν Μπένετ. Επίθεση σε Μπαλτάκο και ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε πως σκοπεύει να ζητήσει γραφείο στην ΕΠΟ, ως πρόεδρος της Super League προκειμένου "να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού προειδοποίησε πως θα σκληρύνει τη στάση του απέναντι στην Ομοσπονδία από εδώ και στο εξής, ενώ επιτέθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο, χαρακτηρίζοντας δικτατορική τη συμπεριφορά του, με αφορμή την απόφαση αντικατάστασης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τον Στέφεν Μπένετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Δ.Σ. της Super League:

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιος είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του;

Από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ απο αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα».

Πρόκειται για μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν απο κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απο σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δεν θέλουν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ με γκολ στο Καραϊσκάκη - Κλάση και ταχύητητα - "Σκοτώθηκε" με πρώην του Ολυμπιακού! (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags