Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο πιο άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού - Φεύγει από του Ρέντη - Τελειώνει οριστικά για Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-13 12:53:00

Ο πιο άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού - Φεύγει από του Ρέντη - Τελειώνει οριστικά για Μαρτίνς!

BoxtoBox
Ο πιο άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού - Φεύγει από του Ρέντη - Τελειώνει οριστικά για Μαρτίνς!

Ενημερώνεται άμεσα να βρει ομάδα, για κανονική μεταγραφή, όχι δανεικός! Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από το Λιμάνι λόγω... ατυχίας, η καριέρα που δεν έκανε λόγω διαφόρων συγκυριών και η απόφαση του Πορτογάλου προπονητή.

Αν δίνονταν βραβείο για τον πλέον άτυχο ποδοσφαιριστή, ο Λεονάρντο Κούτρης θα αποτελούσε μια ισχυρή υποψηφιότητα.

Στο τέλος της σεζόν 2017/18 τραυματίστηκε στον ώμο στο αδιάφορο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη με συνέπεια να μείνει αρκετά πίσω και όταν μονομάχησε με τον Κώστα Τσιμίκα για τα... μάτια του Πέδρο Μαρτίνς (στην πρώτη σεζόν του Πορτογάλου τεχνικού στον Ολυμπιακό) έχασε στα... σημεία. Όταν τον Γενάρη του 2020 δόθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα αφού ο «Τσίμι» ήταν ξεκάθαρα ο βασικός, υπέστη σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε έξω για περίπου 10 μήνες. Μέχρι και covid-19 πέρασε πέρυσι ως παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στη φετινή προετοιμασία που ήθελε να αλλάξει τη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς ώστε ο Πορτογάλος να τον κρατήσει στο ρόστερ, είχε δύο τραυματισμούς. Έναν λιγότερο σοβαρό κι έναν λίγο μεγαλύτερο. Έναν που τον έκανε να χάσει έδαφος σε μια περίοδο που είχε ανάγκη να είναι υγιής. Και πλέον η κατάσταση για τον Ελληνοβραζιλιάνο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, δεν είναι καλή.

Οι πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ των ερυθρόλευκων δεν είναι με το μέρος του. Υπάρχει ο Ρέαμπτσιουκ και φυσικά η δήλωση του Μαρτίνς ότι ψάχνει η ομάδα αριστερό μπακ. Άρα... Άρα τα πράγματα είναι δύσκολα ξανά για τον Λεονάρντο. Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα χρήματά μου θα πόνταρα στο ότι θα κληθεί να βρει ξανά ομάδα. Ίσως αυτή τη φορά, με εισιτήριο δίχως επιστροφή... Ίσως λέω... Για να δούμε...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ με γκολ στο Καραϊσκάκη - Κλάση και ταχύητητα - "Σκοτώθηκε" με πρώην του Ολυμπιακού! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags