Facebook Pixel Αποκάλυψη Τσακίρη: Λιβάγια, ΠΑΟΚ, και Πινέδα - Τρέλα στα χρήματα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-13 16:18:00

Αποκάλυψη Τσακίρη για Λιβάγια και ΠΑΟΚ - Τρελά λεφτά για να γίνει η μεταγραφή (Audio)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσακίρη για Λιβάγια και ΠΑΟΚ - Τρελά λεφτά για να γίνει η μεταγραφή (Audio)

Οι φήμες για την επιστροφή του Κροάτη στην Ελλάδα, οι πληροφορίες για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης!

Σε ρυθμούς... Ορμπελίν Πινέδα κινείται η ΑΕΚ, με τον Μεξικανό να ετοιμάζεται να γίνει ποδοσφαιριστής της Ένωσης - που θα τον αποκτήσει δανεικό από τη Θέλτα χωρίς οψιόν αγοράς.

Τις λεπτομέρειες για το deal μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, που εξήγησε πως οι Γαλιθιάνοι ήθελαν να ορίσουν τη ρήτρα στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν μέχρι τα 3,5.

Όπως είπε, η ΑΕΚ δεν θα δώσει «ενοίκιο» στη Θέλτα αλλά θα καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, που υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ, με τον Πινέδα να αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη (13/07) στην Αθήνα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας το Σάββατο και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μία ημέρα αργότερα. Η Ένωση κάνει έτσι το 3/3 στους παίκτες που ήθελε για τα χαφ, μετά τους Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη, σχολίασε και τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για στόπερ, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε τόσο με τον Μάρκο Λιβάγια όσο και με τον μάνατζέρ του σχετικά με την έντονη φημολογία για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και αμφότεροι απάντησαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα!

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags