Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα «σκάει» ο Τίγρης! Φουλ για στόπερ – Δίνει κοντά στα 2 εκατ.Ευρώ για αντίπαλο του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 09:27:00

Τα «σκάει» ο Τίγρης! Φουλ για στόπερ – Δίνει κοντά στα 2 εκατ.Ευρώ για αντίπαλο του Ολυμπιακού

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα «σκάει» ο Τίγρης! Φουλ για στόπερ – Δίνει κοντά στα 2 εκατ.Ευρώ για αντίπαλο του Ολυμπιακού

Ποιός είναι εκλεκτός της Ένωσης για το κέντρο της άμυνας.

ΑΕΚ: Τα «σκάει» ο Τίγρης! Φουλ για στόπερ – Δίνει κοντά στα 2 εκατ.Ευρώ για αντίπαλο του Ολυμπιακού - Ποιός είναι εκλεκτός της Ένωσης για το κέντρο της άμυνας.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, στην οποία επικεντρώνονται οι άνθρωποι της ομάδας, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα, που αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, πρώτος στόχος είναι ο 30χρονος Σέρβος στόπερ της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκνταν Πλάνιτς. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά για την απόκτηση του, καταθέτοντας την Τρίτη στη ισραηλινή ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Champions League, πρόταση που φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

H ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της ακόμα κι αν η ισραηλινή ομάδα αρνηθεί την πρόταση. Σύμφωνα με σερβικές πηγές, η Ένωση σε αυτή την περίπτωση σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της στα 1,8 εκατ. ευρώ καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πλάνιτς. Όσον αφορά τις ετήσιες αποδοχές, οι κιτρινόμαυροι του υπόσχονται 200.000 Ευρώ τον χρόνο.

Ο Πλάνιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Μακάμπι Χάιφα και η ισραηλινή ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οπότε θα παίξει με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα έρθει στην Ελλάδα για την ομάδα του «Δικέφαλου αετού».

Υπενθυμίζεται, ότι το όνομά του είχε ακουστεί για την Ένωση στα τέλη Ιουνίου, τότε όμως η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διέψευσε την υπόθεση καθώς η ομάδα του φερόταν να έχει κλειστές τις πόρτες. Σημειωτέον, ότι ο Πλάνιτς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στα στόπερ της. Με αυτόν στο κέντρο της άμυνας η Μακάμπι κατέκτησε δυο πρωταθλήματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σενάριο για Πλάνιτς υπήρξε το 2020 για τον ΠΑΟΚ, την εποχή που ο παίκτης αγωνιζόταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η Ένωση πάει φουλ για Πλάνιτς λοιπόν και αναμένουμε εξελίξεις σε αυτήν την υπόθεση που είναι σημαντική, καθώς η ομάδα την περσινή σεζόν είχε εξαιρετικά προβλήματα στα στόπερ. Να επισημανθεί, ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει δύο αμυντικούς, οι οποίοι να είναι καλοί με τη μπάλα στα πόδια και να μπορούν να την κυκλοφορούν με ευκολία, συμβάλλοντα στο Build up της ομάδας.

Θέμα στην ΑΕΚ υπάρχει και για τον Χατζί Ράιτ. Πρόκειται για τον 24χρονο Αμερικανό φορ της Σοντερίσκε που έπαιξε δανεικός στην τουρκική Αντάλιασπορ έχοντας 15 γκολ σε 35 εμφανίσεις. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αλλά ο εν λόγω παίκτης είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags