Facebook Pixel ΑΕΚ: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Δεν έρχεται Αθήνα ο Πινέδα – Τον περιμένουν το απόγευμα στην Ολλανδία
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 10:28:00

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Δεν έρχεται Αθήνα ο Πινέδα – Τον περιμένουν το απόγευμα στην Ολλανδία

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Δεν έρχεται Αθήνα ο Πινέδα – Τον περιμένουν το απόγευμα στην Ολλανδία

Ο Μεξικανός άσος θα ταξιδέψει στο Άλκμααρ μέσω Ισπανίας. Εκκρεμούν εργομετρικά και ιατρικά τεστ, πριν επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

ΑΕΚ: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Δεν έρχεται Αθήνα ο Πινέδα – Τον περιμένουν το απόγευμα στην Ολλανδία - Ο Μεξικανός άσος θα ταξιδέψει στο Άλκμααρ μέσω Ισπανίας. Εκκρεμούν εργομετρικά και ιατρικά τεστ, πριν επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Φάγαμε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά του!  Αυτή η ρήση ταιριάζει... γάντι στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, η υπόθεση του οποίου εξελίχθηκε σε ένα μικρό σίριαλ.

Από τη στιγμή που ήρθαν τα χαρμόσυνα μαντάτα, δια στόματος του προέδρου της Θέλτα, ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θα παίξει στην ΑΕΚ, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης με τον Ματίας Αλμέιδα, υπάρχει αναμονή για την έλευση του 26χρονου χαφ. Και αυτό γιατί δεν είχε διευκρινιστεί, αν ο διεθνής Μεξικανός μέσος θα ερχόταν στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Ένωση και στη συνέχεια θα ταξίδευε για Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων.

Αυτή η κατάσταση ξεκαθαρίστηκε το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στην Ολλανδία το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, το οποίο αποτελεί διακαή πόθο του Αργεντινού τεχνικού στον άξονα. Ο Πινέδα θα φτάσει στο Άλκμααρ μέσω Ισπανίας.

Η μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη! Κατά τον προγραμματισμό που υπάρχει, ο ποδοσφαιριστής θα περάσει εργομετρικά και τα ιατρικά στο μέρος που «χτίζεται» η ομάδα. Υπάρχει δηλαδή η διαδικασία που πρέπει να περάσει ο παίκτης προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανακοινωθεί επίσημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags