Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" - Υπογράφει σε ομάδα έκπληξη ο Σεμέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 13:07:00

Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" - Υπογράφει σε ομάδα έκπληξη ο Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα υπέρβαση Μαρινάκη - Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" - Υπογράφει σε ομάδα έκπληξη ο Σεμέδο

Το... χτύπημα για τον εξτρέμ και οι συμβιβασμοί για τον Πορτογάλο στόπερ! Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες για τη μεταγραφή του ακραίου επιθετικού που θέλουν να κλείσουν άμεσα στο Λιμάνι και το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο.

Την ώρα που στον Ολυμπιακό αποτελούν προτεραιότητα οι επερχόμενες ευρωπαϊκές μάχες με τη Μακάμπι Χάιφα, ο αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή τις προσεχείς ημέρες, όμως οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε διάφορες σημαντικές υποθέσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ και δεν είναι τυχαίο που γίνεται... παρέλαση ονομάτων στα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται εκτενής αναφορά στις περιπτώσεις των Καμπράλ, Μπονγκοντά και Ελ Γκάζι, παικτών που είχαν απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και στο παρελθόν.

Ωστόσο, στην πιάτσα των ατζέντηδων "ψιθυρίζεται" πως το πραγματικό... χρυσάφι βρίσκεται σε ονόματα που δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο. Για την ακρίβεια, λέγεται πως ο Ολυμπιακός έχει στοχεύσει και κινείται για δύο εξτρέμ από το κορυφαίο επίπεδο, προσπαθώντας να φέρει παίκτη... εγγύηση σε μια θέση που ταλαιπωρήθηκε πολύ την περασμένη σεζόν εξαιτίας των αποτυχημένων κινήσεων με Ονιεκούρου και Λόπες.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, πρόκειται για δύο εξαιρετικές όσο και δύσκολες περιπτώσεις παικτών, που ναι μεν δουλεύονται αλλά θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Ίδωμεν...



Λύση από Τουρκία για Σεμέδο;

Παράλληλα, στο Λιμάνι συνεχίζεται η εκκαθάριση, με στόχο αφενός να αποσυμφορηθεί το ρόστερ από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και αφετέρου τα ταμεία του συλλόγου να γλιτώσουν από περιττά συμβόλαια για να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στις μεταγραφές.

Ένα από τα μεγαλύτερα "βαρίδια" στο έμψυχο δυναμικό εξακολουθεί να είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, μιάς και δεν πραγματοποιήθηκε η αγορά του από την Πόρτο, στην οποία ευελπιστούσαν οι Πειραιώτες.

Η λύση για τις δύο πλευρές ενδέχεται να έρθει από την Τουρκία, καθώς στη γειτονική χώρα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Στον πάγκο της ομάδας κάθεται πλέον ο Ζόρζε Ζεσούς, που έχει σε εκτίμηση τον Σεμέδο και μάλιστα παλαιότερα είχε προσπαθήσει να τον πάρει στη Μπενφίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο Ολυμπιακός επιθυμεί να πουλήσει τον παίκτη, η Φενέρ προτιμά να κάνει κίνηση για τον δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού και όχι για την αγορά του. Εντούτοις, οι Τούρκοι θεωρούν ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή" ώστε η συμφωνία να κλείσει -έστω και με ορισμένους συμβιβασμούς από τις εμπλεκόμενες πλευρές- αφού το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση ως έχει με τον Σεμέδο δεν βολεύει κανέναν.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρισε τον… νέο Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός - Μάρκοβιτς Νο2 για Μαρτίνς - Deals 1.2 εκατ. για Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags