Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πιθανό να φύγει ο Μπρινιόλι - Θα έρθει σίγουρα βασικός κίπερ - Κρυφή η νέα μεταγραφή ο ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 15:16:00

"Πιθανό να φύγει ο Μπρινιόλι - Θα έρθει σίγουρα βασικός κίπερ - Κρυφή η νέα μεταγραφή ο ΠΑΟ"

Sportdog Team
"Πιθανό να φύγει ο Μπρινιόλι - Θα έρθει σίγουρα βασικός κίπερ - Κρυφή η νέα μεταγραφή ο ΠΑΟ"

Οι εξελίξεις με τον Ιταλό γκολκίπερ, το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι δοκιμές στο αποψινό φιλικό του Τριφυλλιού.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Λάμπρος Γκαραγκάνης, μίλησε στον αέρα του Over FM, για ότι συμβαίνει στο «πράσινο» στρατόπεδο. Στάθηκε στο φιλικό που θα δώσει η ομάδα σήμερα(14/7,20.00) απέναντι στην Αλ Ντουχαΐλ αλλά και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από Ιταλία για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Αρχικά ανέφερε ότι στο σημερινό δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του «τριφυλλιού» απέναντι στην Αλ Ντουχαΐλ, αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Άνταμ Τσέριν και Γιώργος Βαγιαννίδης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Χόρντουρ Μάγκνουσον, θα είναι στην αποστολή αλλά είναι αμφίβολο αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, πιο πιθανό μοιάζει να αγωνιστεί στο επόμενο φιλικό της ομάδας κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν(17/7, 18.00).

Αναφορικά με την περίπτωση του Μπρινιόλι, το πρωί της Πέμπτης βγήκαν δημοσιεύματα από το «Sky Sports» κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον της Σαμπτόρια για τον Ιταλό γκολκίπερ. Μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει κάποια πρόταση όμως αν έρθει μια τέτοια που θα ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, θα παραχωρηθεί ο 30χρονος. Αν γίνουν έτσι τα πράγματα και φύγει ο Μπρινιόλι θα αποκτηθεί σίγουρα τερματοφύλακας που θα προορίζεται για βασικός.

Τέλος ο Λάμπρος Γκαραγκάνης τόνισε πως η ομάδα κινείτε με άκρα μυστικότητα στις μεταγραφές όπως στην υπόθεση του Τσέριν. Στις περιπτώσεις τον Ντομίνγκο Μπλάνκο και Αλεσάντρο Σεπφ, στην πρώτη αναμένεται να κάνει κίνηση αργότερα μέσα στον μήνα ο Παναθηναϊκός και του δεύτερου φαίνεται να «παγώνουν» οι διαπραγματεύσεις και να γίνεται δύσκολη η περίπτωσή του. Κάποιο άλλο όνομα δεν έχει υπάρξει πέρα του Κρίστοφερ Νούνιες οποίος απλά προτάθηκε στο «τριφύλλι» χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags