Facebook Pixel Ζερβίνιο: Πανηγυρίζουν στον Άρη - Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα Ζερβίνιο
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 21:58:00

Πανηγυρίζουν στον Άρη - Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα Ζερβίνιο

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν στον Άρη - Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα Ζερβίνιο

Μπορεί οι Κίτρινοι να τα έχουν βρει σε όλα με τον Ιβοριανό επιθετικό όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με δημοσίευμα από την Τουρκία να αναφέρει πως πλέον είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό.

Ζερβίνιο: Για οριστική συμφωνία μεταξύ του Ιβοριανού και της Τράμπζονσπορ για την καταβολή των οφειλόμενων, κάτι που ανοίγει τον δρόμο στον Άρη να υπογράψει με τον ποδοσφαιριστή, κάνουν λόγο οι Τούρκοι μέσω δημοσιευμάτων.

«Κλείνοντας τη σεζόν με τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα της Çaykur Rizespor, η απαίτηση του Ζερβίνιο για 2,2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα έπαιρνε για ένα χρόνο, από την ομάδα μετά τη συμφωνία με τον ελληνικό Άρη , είχε συγκλονιστικό αποτέλεσμα. .

Υπήρξε όμως μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για τον Ζερβίνιο, που η Τραμπζονσπόρ επέτρεψε τις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τα νέα της Safa Can Konuksever από τη Fanatik , η Trabzonspor έδωσε τα χέρια με τον παίκτη για τη λύση του συμβολαίου του Gervinho.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, που έλαβε μέρος σε 13 αγώνες με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, μέτρησε 2 γκολ και 1 ασίστ», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ζερβίνιο στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags