Facebook Pixel Άρης: Ρεπορτάζ "βόμβα" στον Άρη με Γκαρσία - Τινάζονται όλα στον αέρα - Τέσσερις ανακοινώσεις παικτών
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-15 17:47:00

Ρεπορτάζ "βόμβα" στον Άρη με Γκαρσία - Τινάζονται όλα στον αέρα - Τέσσερις ανακοινώσεις παικτών

Sportdog Team
Ρεπορτάζ "βόμβα" στον Άρη με Γκαρσία - Τινάζονται όλα στον αέρα - Τέσσερις ανακοινώσεις παικτών

Μπορεί μέχρι στιγμής οι πάντες να πίστευαν ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ισπανού μέσου, όμως από την πατρίδα του αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Άρης: Σοκ στους Κίτρινους από το ρεπορτάζ της ισπανικής grada3.com που αναφέρει ότι ο Μάνου Γκαρσία δεν πρόκειται να έρθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα τα πράγματα φαινόντουσαν πολύ ευνοϊκά για την μετακίνησή του.

«O παίκτης δεν σκέφτεται αυτή την επιλογή. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία ενός πρωταθλήματος πιο ισχυρού από το ελληνικό. Και εκεί έρχονται οι Έλτσε, Κάντιθ και Ράγιο Βαγιεκάνο. τρεις ομάδες που θα μπορούσαν να είναι ο προορισμός για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Η επιλογή του Άρη έχει αποκλειστεί από τον παίκτη, ο οποίος επέσπευσε την προθεσμία (λήγει σήμερα) για να αποχωρήσει ως δανεικός. Η προϋπόθεση είναι απλή, αφού ο παίκτης είναι αυτός που μπορεί να ασκήσει τη ρήτρα μονομερώς με αντάλλαγμα η ομάδα στην οποία θα πάει να αναλάβει όλο το ετήσιο συμβόλαιό του. Ένας μισθός, λίγο λιγότερος από ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτόματα, λόγω αυτής της ανάθεσης, το συμβόλαιο του Γκαρσία επεκτείνεται με τη Σπόρτινγκ έως το 2026. Στο τραπέζι όμως βρίσκεται και η οψιόν δανεισμού με οψιόν αγοράς από την οποία την οποία θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή πάντως οι Κίτρινοι ανακοίνωσαν πως οι Ραφαήλ Σγούρος, Χρήστος Χατζηιωάννου, Κώστας Τανούνης και Γιώργος Καρακασίδης, παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές της ομάδας, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι Ραφαήλ Σγούρος (μέσος, γεννήθηκε στις 28/05/2004), Χρήστος Χατζηιωάννου (επιθετικός, γεννήθηκε στις 10/01/2004), Κώστας Τανούλης (αμυντικός, γεννήθηκε στις 07/03/2005) και Γιώργος Καρακασίδης (τερματοφύλακας, γεννήθηκε 31/01/2005), που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας (ομάδες Κ19 και Κ17), υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags