Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Μεταγραφικό ντεμαράζ στον ΠΑΟΚ - Πέντε εκατομμύρια ο Σαββίδης σε Μπότο - Φεύγει Έλληνας άσος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-16 10:00:00

Μεταγραφικό ντεμαράζ στον ΠΑΟΚ - Πέντε εκατομμύρια ο Σαββίδης σε Μπότο - Φεύγει Έλληνας άσος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεταγραφικό ντεμαράζ στον ΠΑΟΚ - Πέντε εκατομμύρια ο Σαββίδης σε Μπότο - Φεύγει Έλληνας άσος!

Οι δύο που υπογράφουν άμεσα και τα παζάρι για κορυφαίο όνομα! Η δύσκολη συμφωνία που θέλει να κλείσει ο Δικέφαλος, η ανακοίνωση που βγαίνει από ώρα σε ώρα και το τεράστιο ταλέντο που αποχωρεί από την Τούμπα, για να πάρει παιχνίδια σε άλλη ελληνική ομάδα.
 

Πολλές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι τού ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Καλέντ Νάρεϊ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Οι ασπρόμαυροι έχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Φορτούνα, και δίχως άλλο ο 28χρονος εξτρέμ είναι, ίσως, μια από τις πιο πετυχημένες επιλογές τού φετινού καλοκαιριού.

Την ίδια στιγμή είναι σαφές ότι αναμένουν στον Δικέφαλο θετικές εξελίξεις και με τον Γέφερσον Σοτέλδο, δεδομένου ότι η ομάδα τα έχει βρει με τον παίκτη και μένει να προκύψει συμφωνία και με την Τίγκρες. Οι Μεξικανοί ζητούν κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του ως οψιόν αγοράς, ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει να δώσει 700.000 ευρώ για τον δανεισμό του και θέλει να μπει στα 2,5 εκατ. ευρώ η οψιον το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η διαφορά ώρας με το Μεξικό είναι που καθυστερεί τις εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά με δεδομένο ότι ο Σοτέλδο διαμήνυσε προς τη διοίκηση της Τίγρκες ότι θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη, υπάρχουν δύο προοπτικές σύμφωνα με τις πληροφορίες από Θεσσαλονίκη: α) Η Τίγκρες θα "πέσει" στα 3 εκατ. ευρώ και θα προχωρήσει έτσι η συμφωνία για την οψιόν του, β) Αν παραμείνουν στα 4 εκατ. ευρώ ο Δικέφαλος θα ρίξει την τιμή με το ποσοστό αγοράς, καθώς θα ζητήσουν να αγοράσουν το 80% του παίκτη και να μείνει το 20% ως ποσοστό μεταπώλησης στους Μεξικανούς.

Τέλος, στο θέμα τού Ρέντε να πούμε ότι και εκεί οι Θεσσαλονικείς περιμένουν θετικές εξελίξεις και, μάλιστα, άμεσα. Η έλευσή του, όμως, θα πιστοποιήσει τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στον ΠΑΣ, προκειμένου ο νεαρός άσος να παίξει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ φέτος. Οι Γιαννιώτες έχουν θέμα στα στόπερ μετά από την αποχώρηση του Κάργα και ο Δικέφαλος σκοπεύει να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Κουλιεράκη, προκειμένου να πάρει μαζικά παιχνίδια σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Ουάρντα στην Ελλάδα - Επαφές με δύο ομάδες Big 4 - Τρελά χρήματα για να υπογράψει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags