Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Δεσύλλα: "Κυρίαρχο για τον Παναθηναϊκό να πάρει την πρόκριση - Έπεται η εξέλιξη του"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-16 15:21:00

Ατάκα Δεσύλλα: "Κυρίαρχο για τον Παναθηναϊκό να πάρει την πρόκριση - Έπεται η εξέλιξη του"!

Sportdog Team
Ατάκα Δεσύλλα: "Κυρίαρχο για τον Παναθηναϊκό να πάρει την πρόκριση - Έπεται η εξέλιξη του"!

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού που είναι να περάσει στην Ευρώπη, αλλά και τους υπόλοιπους που υπάρχουν, όπως και στις μεταγραφές.

Παναθηναϊκός: Πρόκριση έστω και με… μισό μηδέν θέλει πρωτίστως ο Παναθηναϊκός σε πρώτη φάση, προκειμένου στη συνέχεια να κοιτάξει και την βελτίωση του παιχνιδιού του, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι διπλός ο στόχος του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά: ο ένας να πάρει το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την εμφάνιση, στην Ευρώπη και ο άλλος να εξελίξει το παιχνίδι του. Κυρίαρχο είναι να πάρει την πρόκριση, έστω και με… μισό μηδέν. Χρειάζεται χρόνος για να προσθέσει πράγματα ο Γιοβάνοβιτς, αλλά τα θετικά είναι περισσότερα έως τώρα. Παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στα φιλικά γιατί υπάρχει και η βάση από πέρυσι, με σαφώς καλύτερο επίπεδο και με ψυχολογία, χάρη στον τίτλο που πήρε. Το ζητούμενο είναι η ενίσχυση ποιοτικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο αυριανό φιλικό του «τριφυλλιού» με τη Λεβερκούζεν, το πιο δυνατό έως τώρα, θα δούμε για πρώτη φορά τον Μάγκνουσον, ο οποίος μαζί με τον Σένκεφελντ θα είναι θεωρητικά το βασικό αμυντικό δίδυμο τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κάνει μίνιμουμ πέντε μεταγραφές και πως είμαστε σε αναμονή για την επόμενη κίνηση, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν από τη μέση και μπροστά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags