Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ στο κέντρο - Η κίνηση Λουτσέσκου που μπορεί να κάνει τη διαφορά
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-16 18:30:00

Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ στο κέντρο - Η κίνηση Λουτσέσκου που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Sportdog Team
Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ στο κέντρο - Η κίνηση Λουτσέσκου που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Οσοι ζουν από κοντά την φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, διαπιστώνουν μία προσπάθεια να προβληθεί ο ρόλος του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην μεσαία γραμμή της ομάδας. 

 

ΠΑΟΚ: Ο Βραζιλιάνος, με τον οποίο έχει ανοίξει η συζήτηση για την επέκταση και αναπροσαρμογή του συμβολαίου του (αναμένεται να συμφωνήσει με περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως), χωρίς αμφιβολία, διαθέτει την ποιότητα που δικαιολογεί έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στον νέο ΠΑΟΚ. Μέχρι σήμερα, στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, μετρά 89 ματς, 7 γκολ και 6 ασίστ και σίγουρα υπήρξαν παιχνίδια που η απόδοσή του ήταν καθοριστική για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ σημαντικές νίκες.

Ωστόσο, υπήρξαν και στιγμές που ο ΠΑΟΚ μπήκε σε σκέψεις να ψάξει την πώλησή του ή χρειάστηκαν αυστηρές συστάσεις ή κυρώσεις γιατί η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι αλήθεια, τον βοήθησε να πετύχει την σεζόν με τις καλύτερες επιδόσεις του στον ΠΑΟΚ και ήταν εκείνος που του έδωσε την δυνατότητα να αποδώσει και από την θέση “δέκα”. Δείχνει να έχει καταλήξει ότι ο ιδανικός ρόλος του είναι να αρχίζει τις επιθέσεις από πίσω, να συνδέει την αμυντική με την μεσαία γραμμή.

Στην περίπτωσή του, όμως, το ζητούμενο δεν είναι η ποιότητα που δεδομένα έχει, αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν παιχνίδια που με την συμπεριφορά του κάνει ζημιά στην ομάδα και πισωγυρίσματα στην καριέρα του. Αν καταφέρει να βγάλει αυτά τα “κενά διαστήματα” στην διάρκεια μιας σεζόν, τότε σαφέστατα μπορεί να αποτελέσει ηγέτη στην μεσαία γραμμή. Είναι στο δικό του χέρι να δείξει ότι ωριμάσει, ότι δεν έχει πλέον χτυπητά αδύναμα σημεία και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Το βέβαιο είναι την εμπιστοσύνη την έχει από το περιβάλλον της ομάδας. Θυμίζουμε ότι σε φιλικό στην έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία είχε πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Λουτσέσκου δεν είχε επιλέξει να του το δώσει τυχαία τον ρόλο του αρχηγού. Ήταν ένα μήνυμα του πόσο σημαντικό ρόλο έχει ο Βραζιλιάνος στο πλάνο του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags