Facebook Pixel Καβάνι για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Θα έβαζε γκολ και… εκατομμύρια σε ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-17 12:32:00

"Καβάνι για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Θα έβαζε γκολ και… εκατομμύρια σε ΠΑΟΚ - Τρομερός Ζερβίνιο"

του Γιώργου Κτενά
"Καβάνι για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Θα έβαζε γκολ και… εκατομμύρια σε ΠΑΟΚ - Τρομερός Ζερβίνιο"

Πώς θα φύγουν Τικίνιο-Χασάν και η μέχρι τώρα ενίσχυση των Big-4! Ο Χρήστος Δημόπουλος σχολιάζει στο Sportdog.gr τις μεταγραφές επιθετικών που έχουν κάνει οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου το φετινό καλοκαίρι, αλλά και τη... βόμβα με τον Κολομβιανό άσο.

Σέντερ φορ από το πάνω ράφι ψάχνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός όπως ανέφερε ο παλαίμαχος άσος Χρήστος Δημόπουλος στο Sportdog.gr.

Οι Πράσινοι αναζητούν τον βασικό τους επιθειτκό μετά την αποχώρηση του Φεντερίκο  Μακέντα, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχοντας ήδη τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Μπράντον Τόμας, έψαξαν στην αγορά και για μία ακόμα καλή περίπτωση.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην έλευση του Ζερβίνιο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, αλλά και στον Ολυμπιακό που πρέπει να... φρεσκαριστεί στη γραμμή κρούσης, παρά την παραμονή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

"Αυτόν να πάρει ο Παναθηναϊκός για αντι-Μακέντα - Για αυτό δεν θέλω να πω για ΑΕΚ - Δύσκολο του Καβάνι"

"Να πάρει επιθετικό περιοχής ο Παναθηναϊκός, εντάξει, ο Μακέντα πρόσφερε, αλλά ήρθε η ώρα να φύγει. Τώρα χρειάζεται να πάρει επιθετικό τής αξίας τού Παναθηναϊκού, να είναι ευκαιρία και γκολ. Αυτός ο επιθετικός θα πληρωθεί όμως, θέλει μεγάλο συμβόλαιο τέτοιος παίκτης", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος μέσω του sportdog.

Στην ΑΕΚ που έχει ήδη τον Αραούχο αλλά δεν θα συνεχίσει ο Καρίμ;

"Για την ΑΕΚ δεν θέλω να πω κάτι, γιατί ακόμα είναι στην αρχή της προετοιμασίας και θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς."

Είναι αρκετός ο Τόμας για παρτενέρ του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ; Ο αδερφός σας, πρόσφατα, ο Θανάσης Δημόπουλος, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Καβάνι.

"Ο Καβάνι είναι παικτάρα, είναι επιθετικός τοπ επιπέδου, τι να συζητάμε τώρα. Πάντως θεωρώ ότι ακόμα κι αν του κάνουν πρόταση, είναι πολύ δύσκολο να έρθει γιατί έχει δύο ακόμα χρόνια καλής μπάλας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλά όσο περνάει το καλοκαίρι και δεν υπογράφει καπου, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει".

" Καβάνι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό - Να πουλήσει Χασάν-Τικίνιο ο Ολυμπιακός - Τρομερή μεταγραφή ο Άρης"

Πρόταση στον Καβάνι, πάντως, σημαίνει πολλά ψηφία στο ποσό της αμοιβής.

"Μα αν έρθει μπαίνουν και τα εμπορικά στη μέση, φανέλες, διαρκείας, άλλα εμπορικά θέματα - θα υπάρχουν πολλά έσοδα από μια τέτοια μεταγραφή. Όχι μόνο αν έρθει στον ΠΑΟΚ, το ίδιο ισχύει αν έρθει στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Αν ήταν 36-37 ετών θα ήταν αλλιώς. Αλλά ο πρωταθλητισμός, κι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, θέλει επιθετικό που να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα".

Ολυμπιακός έχει τον Αραμπί - Να κρατήσει τον Χασάν ή τον Τικίνιο;

"Δοκιμασμένος ο Μαροκινός, καλά έκαναν και τον κράτησαν. Τώρα όσον αφορά τους άλλους δύο, να τους δώσουν και να πάρουν έναν άλλον επιθετικό. Τους είδαμε, τους ξέρουμε, νομίζω ότι θα ταίριαζε άλλος επιθετικός με τον Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Ζερβίνιο που έφερε ο Άρης

"Είναι τρομερή μεταγραφή επιθετικού. Τον είδαμε τόσα χρόνια στη Ρόμα, στην Άρσεναλ, στην Πάρμα. Γενικά ο Άρης κάνει καλές μεταγραφές τα τελευταία χρόνια και θα δικαιωθεί".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στέλνουν" Φορτούνη σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει 4ο χαφ και τρία στόπερ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags