Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Δεσύλλα: "Σημαντικό τεστ για Παναθηναϊκό - Περιμένει ενίσχυση"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-17 13:26:00

Ατάκα Δεσύλλα: "Σημαντικό τεστ για Παναθηναϊκό - Περιμένει ενίσχυση"!

Sportdog Team
Ατάκα Δεσύλλα: "Σημαντικό τεστ για Παναθηναϊκό - Περιμένει ενίσχυση"!

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, με αφορμή το σημερινό φιλικό με την Λεβερκούζεν μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας!

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, με αφορμή το σημερινό φιλικό με την Λεβερκούζεν μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε Μάγκνουσον και περιμένουμε να δούμε πώς θα σταθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λεβερκούζεν, η οποία τερμάτισε τρίτη στο γερμανικό πρωτάθλημα και θα παίξει στο Champions League. Πίσω από Μπάγερν και Ντόρτμουντ, τερμάτισε τρίτη, δεν είναι και λίγο αυτό. Έχει δώσει ένα φιλικό η Λεβερκούζεν και ξεκινάει στις 30/7 για το Κύπελλο Γερμανίας τις επόμενες υποχρεώσεις της.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αν και έχασε τον βασικό σέντερ φορ της και πήρε το παιδί-θαύμα του γερμανικού ποδοσφαίρου, τον Κλόζε. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός το βλέπει σαν ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ, αφού την Τρίτη επιστρέφει στην Αθήνα και να δούμε πώς θα παρουσιαστεί, ενώ παράλληλα περιμένει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Έχει πάρει καλό βαθμό, αλλά ο Παναθηναϊκός από τη μέση και μπροστά θα είναι διαφορετικός με τους Αϊτόρ και Παλάσιος ως βασικούς. Περιμένουμε τις μεταγραφικές που έχει καθυστερήσει, που είναι κάτι που το ξέραμε και ο προπονητής μας είχε προϊδέασαει. Δεν έχουν προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις που είχαν απασχολήσει, όμως μέσα στις επόμενες ώρες ίσως ο Παναθηναϊκός να κάνει άλλη μία μεταγραφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags