Facebook Pixel Κριστιανο Ρονάλντο: "Βόμβα" με Ρονάλντο - "Προχωρημένες διαπραγματεύσεις" - Αν πάει εκεί θα... τρελάνει τον πλανήτη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-17 21:56:00

"Βόμβα" με Ρονάλντο - "Προχωρημένες διαπραγματεύσεις" - Αν πάει εκεί θα... τρελάνει τον πλανήτη!

Sportdog Team
"Βόμβα" με Ρονάλντο - "Προχωρημένες διαπραγματεύσεις" - Αν πάει εκεί θα... τρελάνει τον πλανήτη!

Ετοιμάζεται τεράστια έκπληξη με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ από την πατρίδα του.

Το πορτογαλικό SPORT TV μετέδωσε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του πώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην ομάδα που τον ανέδειξε, ωστόσο ελάχιστοι περίμεναν ότι θα αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην Πορτογαλία, και μάλιστα με τη μορφή δανεισμού.

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους της Σπόρτινγκ, οι οποίοι αγωνιούν για την κατάληξη της υπόθεσης.

Ο 37χρονος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ για την επιθυμία του να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ», θέλοντας να συνεχίσει σε κλαμπ, που συμμετέχει στο Champions League. Η Σπόρτινγκ θα αγωνιστεί στους ομίλους του νέου Champions League, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, που θα αρκεστεί στο Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags