Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με 12 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-17 23:20:00

Διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με 12 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με 12 εκατομμύρια!

Δύο ακόμα μεταγραφικές συμφωνίες έκλεισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας του ενόψει της απαιτητικής σεζόν που ξεκινά.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η Νότιγχαμ Φόρεστ "ψωνίζει" από τη Χάντερσφιλντ, καθώς έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Championship.

Ο σύλλογος ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε τα χέρια για τις μεταγραφές των Λιούις Ο’ Μπράιαν και Χάρι Τόφολο, δύο ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Χάντερσφιλντ της περασμένης σεζόν.

Ο πρώτος είναι ένας 23χρονος Άγγλος χαφ, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 50 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ ο δεύτερος είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και κατέγραψε 48 συμμετοχές με έξι γκολ και οκτώ ασίστ και μπορεί με την ίδια ευκολία να καλύψει όλη την πλευρά.

Η απόκτηση και των δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να κοστίσει περίπου 12 εκατ. ευρώ ενώ αμφότεροι αναμένεται να περάσουν τη Δευτέρα (18/7) από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για Φορτούνη - Τρελά λεφτά στα πόδια του - "Χαλάει" το όνειρο Καρυπίδη για Άρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags