Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με βασικό "στόχο" του Ολυμπιακού - Τον κρατάει η ομάδα του - Απρόσμενη εξέλιξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-18 10:28:00

Ανατροπή με βασικό "στόχο" του Ολυμπιακού - Τον κρατάει η ομάδα του - Απρόσμενη εξέλιξη!

Sportdog Team
Ανατροπή με βασικό "στόχο" του Ολυμπιακού - Τον κρατάει η ομάδα του - Απρόσμενη εξέλιξη!

Δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα του άλλαξε στάση και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ολυμπιακός: Ένας από τους στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας για τις θέσεις των "φτερών" της επίθεσης είναι ο Ντόντι Λουκεμπάκιο, με τον οποίο υπήρχε ανοιχτή γραμμή εδώ και αρκετές ημέρες για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε επαφές και με την ομάδα του, την Χέρτα, η οποία αρχικά δεν τον υπολόγιζε, ωστόσο ένα δημοσίευμα του "Kicker" κάνει λόγο για "στροφή" της γερμανικής ομάδας, που αποφάσισε να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της.

«Με μία υπέροχη κίνηση, ο Ντόντι Λουκεμπάκιο πέρασε τον αντίπαλό του, σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ήταν μία από τις καλύτερες ευκαιρίες, που είχε η Χέρτα εναντίον της οικοδέσποινας Ντέρμπι Κάουντι (0-1) στο »Pride Park Stadium» το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Λουκεμπάκιο ήταν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός παίκτης της Χέρτα -και αυτήν τη στιγμή είναι η πρώτη επιλογή της ως δεξιός εξτρέμ. Δημοσιεύματα από αρκετά ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Λουκεμπάκιο πρόκειται να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο παίκτης, όμως, ξέρει ότι η Χέρτα δεν θέλει να αφήσει τον Βέλγο αυτήν τη στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του "Kicker".

Η απόφαση για παραμονή του Λουκεμπάκιο πάρθηκε και εξαιτίας του προβλήματος υγείας του Μάρκο Ρίχτερ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο στους όρχεις. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως «με φόντο τη διάγνωση του όγκου στον Μάρκο Ρίχτερ, αυτήν τη στιγμή ο Λουκεμπάκιο υπολογίζεται κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kicker, ο Ρίχτερ είχε ήδη χειρουργηθεί την Τρίτη στο Charite του Βερολίνου, η επέμβαση πήγε καλά. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε με βεβαιότητα την πρόοδο της θεραπείας του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags