Ο ΠΑΟΚ θα πέσει  το ζευγάρι Βέλεζ (Βοσνία) – Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα) εάν αποκλείσει τη Λέφσκι Σόφιας. Με Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) ο Άρης και ο Παναθηναϊκός με τον νικητή του Σεντ Ζόζεφς – Σλάβια Πράγας.

Το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες ξέρουν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν μέχρι και τον προτελευταίο γύρο πριν τους ομίλους, έχει οδηγήσει τους μπουκ στο να βγάλουν αποδόσεις για το εάν θα μπουν στους ομίλους του Conference League!

Τι ισχύει για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ευρωπαϊκή κλήρωση. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (18/7) το μεσημέρι έμαθε αντιπάλους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σεντ Τζόζεφς (Γιβραλτάρ) – Σλάβια (Τσεχία).

Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη κλήρωση αν αναλογιστεί κανείς πως η Σλάβια Πράγας ήταν η ισχυρότερη ομάδα από τους υποψήφιους αντιπάλους.

Οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού θα πραγματοποιηθούν στις 4 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 11 Αυγούστου και μάλιστα το πρώτο παιχνίδι θα είναι εκτός έδρας.

*Όσον αφορά τους μπουκ, έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για το εάν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να μπει στους ομίλους το Conference League. Το γεγονός ότι οι πράσινοι έπεσαν πάνω (πιθανότατα) στην Σλάβια Πράγας έχει εκτοξεύσει την απόδοσή τους στο 4.50 για να βρεθούν στους ομίλους, που σημαίνει ότι είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.



Τι ισχύει για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλό του σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό του Europa Conference League τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ (Βοσνία) – Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα).

Το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου στην Τούμπα και η ρεβάνς στις 11 Αυγούστου. Οι νικητές θα προχωρήσουν στα playoffs και ένα βήμα πριν από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

*Όσον αφορά τους μπουκ, έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για το εάν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να μπει στους ομίλους το Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο δρόμος μέχρι τα πλέι οφ είναι ορθάνοιχτος. Αυτό δείχνουν και οι αποδόσεις, μιας και το να μπει στους ομίλους προσφέρεται σε τιμές οριακού αουτσάιντερ, μιας και δίνει 1.95, ενώ το να μην μπει δίνεται στο 1.80.



Τι ισχύει για τον Άρη

Ο Άρης μπήκε στην κληρωτίδα για τον 3ο προκριματικό του Conference League. Οι κίτρινοι θα αγωνιστούν κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Όλα αυτά, εάν ο Άρης περάσει το εμπόδιο της Γκόμελ.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου με τους κίτρινους φιλοξενούμενους και η ρεβάνς στις 11 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι νικητές θα προχωρήσουν στα playoffs και ένα βήμα πριν από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

*Όσον αφορά τους μπουκ, έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για το εάν ο Άρης θα καταφέρει να μπει στους ομίλους το Conference League. Ο Άρης έχει τον πιο δύσκολο δρόμο από τις δύο ομάδες, βάσει των αποδόσεων. Το να μπει στους ομίλους δίνεται στο υψηλό 5.00 και η αλήθεια είναι πως το πιο δύσκολο έργο θα το έχει εάν πέσει πάνω στη Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς, ενώ παραμένει άγνωστο τι θα βρει μπροστά του, στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" για φορ ο Αλαφούζος - "Όχι" από Δουβίκα - Μεταγραφή Έλληνα χαφ η ΑΕΚ!