Facebook Pixel Σεμπάστιαν Αλέ - Μπορούσια Ντόρτμουντ: ΣΟΚ στη Ντόρτμουντ με τον αντι-Χάαλαντ - Ο καρκίνος "χτύπησε" τον Αλέ!
| 2022-07-19 02:09:00

ΣΟΚ στη Ντόρτμουντ με τον αντι-Χάαλαντ - Διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις ο Αλέ!

Του Ηλία Λιβάνιου
ΣΟΚ στη Ντόρτμουντ με τον αντι-Χάαλαντ - Διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις ο Αλέ!

Άσχημα τα νέα για τον παίκτη που έχει κληθεί να καλύψει το κενό που αφήνει ο Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ. Υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο της Γερμανίας, με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να έχει... παγώσει.

Σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο η ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα της Τρίτης η Ντόρτμουντ! Σε αυτή ενημερώνει πως ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις,

Ο 28χρονος επιθετικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (18/7) στην Ελβετία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Έτσι, διενήργησε μια σειρά από εξετάσεις, όπου και φάνηκε το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ, με το γερμανικό κλαμπ να συμπληρώνει ότι θα ακολουθήσουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γερμανοί τον αγόρασαν από τον Άγιαξ πριν λίγες εβδομάδες έναντι 31 εκατ. ευρώ, με τους Βεστφαλούς να βλέπουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ που κατέληξε στη Σίτι. Την περασμένη σεζόν είχε 34 τέρματα και εννιά ασίστ σε 44 συμμετοχές του με τον «Αίαντα» σ' όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ:

«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά κατά τη διάρκεια της ημέρας ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

'Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπαστιάν Αλέ και σ' όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Μπορούσια Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία'', αναφέρει ο ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags