Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, στην έξοδο έξι παίκτες - "Κόκκινο" Λουτσέσκου σε Μπότο - Φεύγει κορυφαίο ταλέντο
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 10:00:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, στην έξοδο έξι παίκτες - "Κόκκινο" Λουτσέσκου σε Μπότο - Φεύγει κορυφαίο ταλέντο

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ, στην έξοδο έξι παίκτες - "Κόκκινο" Λουτσέσκου σε Μπότο - Φεύγει κορυφαίο ταλέντο

Η απόφαση του Ρουμάνου και τα εκατομμύρια που... λείπουν στην Τούμπα! Ποια είναι η εντολή του προπονητή τα τελευταία 24ωρα, γιατί έχει ζητήσει να μη φύγει κανείς και ποιοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα!

Φρένο στο μεταγραφικό παζάρι για τον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα, καθώς αυτό που μπαίνει στο επίκεντρο αυτή την ώρα είναι τα παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν την πρόκριση και μόνο την πρόκριση στα δύο παιχνίδια με τη βουλγαρική ομάδα και έπειτα να δούμε τι θα γίνει με το κομμάτι των μεταγραφών. Είτε αυτές αφορούν παίκτες που θα έρθουν είτε παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Γιατί ο Ζοσέ Μπότο έχει λάβει την εντολή για να έχει ισοσκελισμένα έσοδα-έξοδα στο μεταγραφικό παζάρι και, μετά από την έλευση του Κάλεντ Νάρεϊ και το 1,3 εκατ. ευρώ που θα δώσει η ομάδα στη Φορτούνα, ήδη έχει ξοδέψει το φετινό καλοκαίρι πάνω από 6 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές και ενοικιάσεις ποδοσφαιριστών.

Όμως από έσοδα ο ΠΑΟΚ έχει μόνο τα 2,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ, άρα χρειάζεται ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις για να υπάρξει εξισορρόπηση. Μόνο που αυτό, με εντολή του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα γίνει μετά από τα παιχνίδια με τη Λέφσκι!

Στα πρόσωπα είναι λίγο-πολύ γνωστά ποιοι ενδιαφέρουν, καθώς ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναμένεται να δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για τον Ενέα Μιχάι υπάρχει ενδιαφέρον από Ελβετία και για τον Γιάσμιν Κούρτιτς από Ιταλία. Ακόμα κι αν αποχωρήσουν οι δύο παίκτες, θα καταφέρει ο Μπότο να μαζέψει 3,5 εκατ. ευρώ;

Λίγο δύσκολο, για αυτό στην εξίσωση πρέπει να πει και ο Λέο Ζάμπα (έστω τα χρήματα που μπορεί να γλιτώσει από το συμβόλαιό του ο Δικέφαλος), αλλά και οι Λούκας Τέιλορ και Τόμας Μουργκ. Και πάλι είναι κάπως δύσκολο. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει βέτο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο από τον Λουτσέσκου για να μην αποχωρήσει κανείς παίκτης, λόγω των αγώνων με τη Λέφσκι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ειδικός όρος που βάζει ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφάρα Σοτέλδο - Τι φοβούνται!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags