Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντιέγκο Κόστα: "Προτάθηκε ο Ντιέγκο Κόστα στον Παναθηναϊκό - Ψάχνει αντι-Γκατσίνοβιτς - Ποια η 11αδα με Σλάβια"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 14:40:00

"Προτάθηκε ο Ντιέγκο Κόστα στον Παναθηναϊκό - Ψάχνει αντι-Γκατσίνοβιτς - Ποια η 11αδα με Σλάβια"

Sportdog Team
"Προτάθηκε ο Ντιέγκο Κόστα στον Παναθηναϊκό - Ψάχνει αντι-Γκατσίνοβιτς - Ποια η 11αδα με Σλάβια"

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον τεράστιο φορ που απασχολεί το πράσινο ρεπορτάζ, η μεταγραφή του χαφ και τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Λάμπρος Γκαραγκάνης μίλησε στον αέρα του Over FM για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις που «τρέχουν» αυτήν την χρονική περίοδο στους «πράσινους». Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στα σενάρια που συνδέουν το «τριφύλλι» με τον Ντιέγκο Κόστα.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα συνδέουν τον Παναθηναϊκό με το όνομα του Ντιέγκο Κόστα. Είναι γεγονός πως ο Ισπανός σούπερ σταρ προτάθηκε στην ομάδα αλλά δεν φαίνεται να ασχολούνται ιδιαίτερα για διάφορους λόγους. Αφού ο 33χρονος είναι πάρα πολύ καιρό ανενεργός ενώ λαμβάνεται υπόψιν και ο εκρηκτικός χαρακτήρας του ο οποίος μπορεί να χαλάσει το κλίμα της ομάδας.

Στην συνέχεια στάθηκε ότι όσο αναφορά τα μεταγραφικά, οι «πράσινοι» έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους στην αναζήτηση ενός κεντρικού μέσου. Ουσιαστικά ψάχνεται ο αντικαταστάτης του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ρόστερ της ομάδας ο οποίος μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Τέλος ο Λάμπρος Γκαραγκάνης τόνισε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ομάδα θα αγωνιστεί κυρίως με το περσινό ρόστερ. Ο Μάγκνουσον θα αγωνιστεί σίγουρα στη θέση του Βέλεθ και ο Τσέριν έχει πιθανότητες θα διεκδικήσει θέση στην εντεκάδα, ενώ από την άλλη Λοντίγκιν και Γκάνεα δύσκολα φαίνεται να παίρνουν θέση βασικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags