Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Μηνύματα" Λουτσέσκου - Με Νάρεϊ στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Ποιοι έμειναν εκτός και... φεύγουν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 15:38:00

"Μηνύματα" Λουτσέσκου - Με Νάρεϊ στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Ποιοι έμειναν εκτός και... φεύγουν!

Sportdog Team
"Μηνύματα" Λουτσέσκου - Με Νάρεϊ στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Ποιοι έμειναν εκτός και... φεύγουν!

Αρκετές ειδήσεις έδωσε η αποστολή του Ρουμάνου προπονητή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ποιοι είναι θα μπουν στο αεροπλάνο και ποιοι μένουν Θεσσαλονίκη.
 

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (21/7) αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας στο Γκεόργκι Ασπαρούχωφ. Η αποστολής του Δικεφάλου αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εντάσσει στη λίστα τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος δεν είχε δηλώθει.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λευτέρης Λύρατζης, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση. Ο 22χρονος δεξιός μπακ θεωρείται ανέτοιμος για να αγωνιστεί αύριο στη Σόφια και γι’ αυτό προτιμήθηκε να μην ενταχθεί στην αποστολή. Παρόλα αυτά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου φάνηκε βέβαιος ότι ο νεαρός αμυντικός θα είναι 100% έτοιμος για τη ρεβάνς της Τούμπς.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος όμως βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ. Ο Αλβανός στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για τον αυριανό αγώνα κι έτσι προτιμήθηκε ως τρίτος κεντρικός αμυντικός ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, πίσω από τους Ίνγκασον και Κάργα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι παραμένουν στα «πιτς».

 
 

Παράλληλα, εκτός αποστολής είναι και ο Τόμας Μουργκ, που είχε αρχικά δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags