Facebook Pixel Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 18:49:00

Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, στο Ισραήλ εναντίον της Μακάμπι Χάιφα (20:00).

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Κόντρα στα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τους Μανωλά και Τικίνιο στην αρχική ενδεκάδα, ενώ αφήνει στον πάγκο τον Μαντί Καμαρά, προτιμώντας τον Κανέ.

Παράλληλα, επίσημο ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα κάνουν οι Βρσάλικο και Ζινκερνάγκελ, που ξεκινούν επίσης στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά. Εμβιλά και Κανέ είναι το δίδυμο τον αμυντικών χαφ, μπροστά τους κινείται ο Αγκιμπού Καμαρά, στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Ζινκερνάγκελ, Μασούρας και στην επίθεση ο Τικίνιο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Καρβάλιο, Άβιλα, Βαλμπουενά, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραντζέλοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με... Γκαλέτι δεν θα παίζεται ο Ολυμπιακός - Αποκάλυψη Ζινκερνάγκελ - Όχι μουρμούρα για Μαρτίνς"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags