Ολυμπιακός: Μπορεί στον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα να ασχολήθηκαν κυρίως με την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει μείνει πίσω και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με την απόκτηση του εξτρέμ να είναι προτεραιότητα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ένας από τους παίκτες που τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα στη Γαλλία, ότι ενδιαφέρει τους πρωταθλητές είναι και ο Γιαν Καραμό, που στο παρελθόν είχε ακουστεί ξανά για το σύνολο του Μαρτίνς. Ο 24χρονος είναι προϊόν των ακαδημιών της Καέν και το 2018 η Ίντερ είχε δαπανήσει το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων να τον αποκτήσει, με τον ίδιο να μετράει με τους Νερατζόυρι όμως συνολικά μόλις 18 συμμετοχές, με ένα γκολ και τον ποδοσφαιριστή να δίνεται δανεικός σε Μπορντό και Πάρμα.

Μάλιστα οι Παρμέντσι το καλοκαίρι του 2020 έδωσαν στην Ίντερ το ποσό των 8 εκατομμυρίων και τον απέκτησαν. Μάλιστα εκεί ο Καραμό έχει μέχρι σήμερα 41 παρουσίες στην ενδεκάδα, μετρώντας 4 γκολ και 7 ασίστ, ενώ την περασμένη χρονιά ήταν στην Τουρκία και την Καραγκιουμρούκ, σαν δανεικός, έχοντας 35 συμμετοχές με πέντε τέρματα και τέσσερις ασίστ. Ο Γάλλος έχει γεμάτες σεζόν και σίγουρα θα μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στους Ερυθρόλευκους, όμως δεν… παίζουν μόνοι τους για την απόκτησή του. Όπως έγινε γνωστό και η Λιλ έχει τον 24χρονο πολύ ψηλά στην λίστα της, όμως για την ομάδα από την Γαλλία ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα τεράστιο εμπόδιο μιας και μαθαίνουμε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει πολύ γερό μπάσιμο για να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις παικτών, με τον Καλούμ Στάιλς να είναι ακόμα μια επιλογή που εξετάζεται. Ο 22χρονος έχει γεννηθεί στην Αγγλία, αλλά είναι διεθνής με την Ουγγαρία, έξι φορές, και είναι παίκτης που έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπέρνλι και από το 2019 αγωνίζεται στην Μπάρνσλεϊ, μετρώντας μέχρι σήμερα 170 συμμετοχές, 10 τέρματα και 9 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και σαν δανεικός στην Μπάρι. Ο Στάιλς αγωνίζεται και στον άξονα, περισσότερο στην θέση «8» και «10», αλλά και στα πλάγια της επίθεσης, ενώ φέτος με την αγγλική ομάδα είχε 46 αγώνες με 3 γκολ και 2 ασίστ και σίγουρα θα μπορεί να καλύψει πολλά… κενά στο σύνολο του Μαρτίνς αν αποκτηθεί. Αξίζει βέβαια εδώ να αναφέρουμε ότι ούτε αυτή η υπόθεση δεν είναι εύκολη, μιας και τα Μέσα στην Αγγλία αναφέρουν ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, της Φούλαμ, της Μπόρνμουθ, της Σέλτικ, της Σουόνσι και της Φερεντσβάρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευρώπη θέλει και ρίσκο, όχι μόνο... φόβο - Έξαλλος ο Μαρτίνς με Αγκιμπού - Άλλος Μανωλάς!