Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι πήρε Μορικέλι ο ΠΑΟΚ - Η... πόρτα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 17:34:00

Έτσι πήρε Μορικέλι ο ΠΑΟΚ - Η... πόρτα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου (vid)

Sportdog Team
Έτσι πήρε Μορικέλι ο ΠΑΟΚ - Η... πόρτα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου (vid)

Την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα την Τρίτη, μία μέρα μετά τα 20α γενέθλια του), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί ένα νέο πρόσωπο, τον Ραούλ Μορικέλι.

ΠΑΟΚ: Την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα την Τρίτη, μία μέρα μετά τα 20α γενέθλια του), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί ένα νέο πρόσωπο, τον Ραούλ Μορικέλι. Ο Ζοσέ Μπότο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφασίσουν αν ο 20χρονος Ιταλός, με ύψος πάνω από 1.90μ., θα αποτελέσει την δέκατη φετινή μεταγραφή της πρώτης ομάδας ή θα ενσωματωθεί απευθείας στον ΠΑΟΚ Β για να κάνει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Σε πρώτη φάση, αυτό που έχει αποφασιστεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου αναγνωρίζει στον νεαρό Ιταλό μεγάλη προοπτική. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύουν και οι άνθρωποι της Ρόμα που κράτησαν ποσοστό 30% σε περίπτωση πώλησής του από τον ΠΑΟΚ. Ίσως, μάλιστα, αν στον πάγκο των “τζιαλορόσι” βρισκόταν ο Πάουλο Φονσέκα και όχι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Μορικέλι να ανήκε ακόμη στον σύλλογο της Ρώμης, να προπονούνταν με την πρώτη ομάδα και όχι να έμενε εκτός αποστολής για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που γίνεται στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του metrosport.gr και με βάση τα όσα διαρρέονται και από την πλευρά του παίκτη, ο Μορικέλι είχε την προοπτική να πάει και στην Σεβίλλη ή την Βιγιαρεάλ, κρίθηκε όμως ότι μέσω του ΠΑΟΚ θα έχει πιο πολλές πιθανότητες άμεσα να δείξει το ταλέντο του και η αλήθεια είναι ότι μέτρησε σε αυτό και η καλή σχέση του ατζέντη του Ντιέγκο Ταβάνο με τον ΠΑΟΚ και ειδικά με την Μαρία Γκοντσαρόβα, με την οποία έχει διαπραγματευτεί παλιότερα σε άλλες περιπτώσεις (υπήρξε για ένα διάστημα ατζέντης του Ομάρ Ελ Καντουρί αλλά και του Αμρ Ουάρντα).

Το σύνδρομο Osgood Schlatter και η απότομη ανάπτυξη

Ποιος είναι ο Ραούλ Μορικέλι; Ο Ιταλός αμυντικός άρχισε το ποδόσφαιρο στην ερασιτεχνική ομάδα, Τορ Τρε Τέστε και εντάχθηκε στην ακαδημία της Ρόμα στην ηλικία των 12. Λίγο μετά και ως τα 15, ταλαιπωρείται από το σύνδρομο Osgood Schlatter (είναι μία μορφή οστεοχόνδρωσης και αποτελεί την πιο συχνή φλεγμονή στο σημείο που καταλήγει ο τένοντας στο οστό. Απαντάται συχνά σε παιδιά από 10-14 ετών, ειδικότερα σε όσα ασχολούνται με τον αθλητισμό και καταπονούν το σώμα τους, και επηρεάζει συχνά και τα δύο άκρα) που άλλαξε το σώμα του, αφού ψήλωσε απότομα ,αποκτώντας εντυπωσιακή διάσταση για την ηλικία του. Μετά τα 15 αρχίζει να αυξάνει τον χρόνο συμμετοχής, εξελίσσεται σε ένα πολύ τεχνίτη και ικανό αμυντικό και φτάνει μέχρι την Πριμαβέρα της Ρόμα, ενώ αρχίζει να τραβά το ενδιαφέρον του Πάουλο Φονσέκα.

Η συνέχεια είναι αυτή που περιγράψαμε νωρίτερα, με τον νεαρό αμυντικό να ψάχνει πλέον την εξέλιξή του μέσω του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος την επένδυση σε έναν πολύ ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags