Facebook Pixel Ολυμπιακός: Προβληματισμός στο Λιμάνι, "εγκλωβισμένος" ο Μαρτίνς - Αλλαγή πλάνου με τρεις μεταγραφές 11αδας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 18:02:00

Προβληματισμός στο Λιμάνι, "εγκλωβισμένος" ο Μαρτίνς - Αλλαγή πλάνου με τρεις μεταγραφές 11αδας!

του Παναγιώτη Νικολάου
Προβληματισμός στο Λιμάνι, "εγκλωβισμένος" ο Μαρτίνς - Αλλαγή πλάνου με τρεις μεταγραφές 11αδας!

Το ταξίδι Μαρινάκη, οι Φορτούνης-Καρβάλιο και η υποχρέωση του Πέδρο. Γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να πανηγυρίσει την πρόκριση κόντρα στους Ισραηλινούς, οι παίκτες που θα έρθουν μετά τη ρεβάνς, η λύση με τη δημιουργία και το τεράστιο πρόβλημα στα χαφ.

Ολυμπιακός: Στα… πόδια του Ολυμπιακού παραμένει η ευρωπαϊκή πρόκριση, παρότι το 1-1 στο Ισραήλ τον υποχρεώνει βάσει των νέων κανονισμών να παίξει μόνο για τη νίκη στη ρεβάνς, ωστόσο η εικόνα της ομάδας και κυρίως ότι αποτελεί συνέχεια των όσων βλέπαμε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό.

Μπορεί οι οπαδοί των social media να είναι στα… κάγκελα από το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο η αλήθεια είναι πως υπάρχει γενικότερα προβληματισμός στο Λιμάνι. Ακόμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που… επιβεβαίωσε την τρέλα του για την ομάδα ταξιδεύοντας 20 Ιουλίου στο Ισραήλ για να την δει από κοντά, δεν μπορεί να επέστρεψε ικανοποιημένος. Σαφέστατα δεν του άρεσαν όσα είδε και σίγουρα περιμένει και αυτός βελτίωση ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα.

Άλλωστε, ούτε ο Πέδρο Μαρτίνς, που βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, κρύφτηκε πίσω από το 1-1. Στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η εικόνα του Ολυμπιακού και κυρίως το γεγονός ότι περίμενε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, δεν αρμόζει στον σύλλογο και φυσικά ούτε τον ικανοποιεί. Ο Πορτογάλος… εκτέθηκε με όσα είχε δηλώσει προ ημερών, ότι η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη κόντρα στη Μακάμπι και τώρα πρέπει να δώσει «απαντήσεις» στο Γ. Καραϊσκάκης. Κανείς βέβαια δεν ζήτησε από τους Πειραιώτες να πετάνε φωτιές στα μέσα του καλοκαιριού, όμως ο προπονητής ανέβασε ψηλά τον πήχη και αυτός είναι που πρέπει να βρει λύσεις για να πάρει την πρόκριση και να μην… αποτύχει από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Γιατί αν οι «Ερυθρόλευκοι» δεν πανηγυρίζουν την επόμενη Τετάρτη, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι συνέπειες καταστροφικές.

Ο Πορτογάλος ψάχνει να βρει το… αντίδοτο στο γκολ, που δεν έχει εύκολα ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες, αλλά και στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει εκτός ομάδας τον Κώστα Φορτούνη και στον πάγκο τον Ζοάο Καρβάλιο, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει ο εξτρέμ που θα ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ.

Πάντως, το μεγάλο πρόβλημα των Ερυθρολεύκων εντοπίζεται στα χαφ, όπου ναι μεν υπάρχει πληθώρα παικτών, όμως εδώ και καιρό δεν αποδίδουν βάσει των δυνατοτήτων τους. Ο Αγκιμπού Καμαρά παραμένει τακτικά απείθαρχος, ο Μαντί Καμαρά δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που… κόστιζε 20 εκατομμύρια πριν δύο χρόνια, ο Μαμαντού Κανέ είναι ένας «εργάτης» με ταβάνι και ο εξαιρετικός Γιαν Εμβιλά μεγαλώνει. Ο Μαρτίνς όμως δεν γίνεται να αφήσει μόνιμα έστω και δύο εξ αυτών στον πάγκο, καθώς πρόκειται για την «περιουσία» της ομάδας και καλείται άμεσα να τους βελτιώσει. Ο Πορτογάλος είναι… εγκλωβισμένος και όσο οι δύο Καμαρά δεν ανεβάζουν στροφές, τόσο τα χέρια του θα είναι δεμένα.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως τη λύση θα τη δώσουν οι μεταγραφές. Κόντρα στον αρχικό σχεδιασμό, ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη τον Γκουστάβο Σκάρπα και θα αποκτήσει μετά τη Μακάμπι κεντρικό χαφ, δεκάρι και εξτρέμ που θα κοστίζει όσο πέρυσι και ο Χένρι Ονιεκούρου, δηλαδή πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευρώπη θέλει και ρίσκο, όχι μόνο... φόβο - Έξαλλος ο Μαρτίνς με Αγκιμπού - Άλλος Μανωλάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags