Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός, τα έκανε χειρότερα ο Μαρτίνς - Γι’ αυτό έγινε αλλαγή ο Ζίνκερναγκελ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 19:20:00

"Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός, τα έκανε χειρότερα ο Μαρτίνς - Γι’ αυτό έγινε αλλαγή ο Ζίνκερναγκελ"

Sportdog Team
"Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός, τα έκανε χειρότερα ο Μαρτίνς - Γι’ αυτό έγινε αλλαγή ο Ζίνκερναγκελ"

Οι αλλαγές που δεν βοήθησαν τους Πειραιώτες, η μεταγραφή που πρέπει να... τρέξει και τι πήγε στραβά στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Σαμοθράκης μίλησε στον αέρα του Over Fm σχετικά με τον χθεσινό πρώτο αγώνα της σεζόν των Πειραιωτών, κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αρχικά ανέφερε πως σε γενική εικόνα παρουσιάστηκε ανέτοιμη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Η επιλογή του Πορτογάλου να παίξει με δύο αμυντικούς χαφ τον Μαμαντού Κανέ και τον Γιαν Έμβιλα, έκανε το πρόβλημα της ομάδας που υπήρχε στη δημιουργία ακόμα μεγαλύτερο. Ενώ χαρακτήρισε τον Κώστα Μανωλά ως τον καλύτερο παίκτη από πλευράς «ερυθρολεύκων».

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων, διαφορετικά θα μπορούσε να παίξει περισσότερο. Επίσης ανέφερε πως σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν πήρε πολλά από τις αλλαγές τις.

Τέλος ο Κώστας Σαμοθράκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τρέξει τ θέμα του εξτρεμ, αφού φαίνεται η ομάδα να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα εκεί και να μην μπορεί να παίξει από τα άκρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags