Facebook Pixel Μανού Γκαρσία: Προβάρει τα κίτρινα ο Γκαρσία - Λεπτομέρειες για την μεταγραφική "βόμβα" - Απίστευτο ποσό δίνει ο Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-22 17:24:00

Προβάρει τα κίτρινα ο Γκαρσία - Λεπτομέρειες για την μεταγραφική "βόμβα" - Απίστευτο ποσό δίνει ο Άρης

Sportdog Team
Προβάρει τα κίτρινα ο Γκαρσία - Λεπτομέρειες για την μεταγραφική "βόμβα" - Απίστευτο ποσό δίνει ο Άρης

Έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους είναι οι Κίτρινοι με τα ισπανικά Μέσα να αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με την Χιχόν για την μετακίνηση του νεαρού χαφ.

Μανού Γκαρσία: Λεπτομέρειες απομένουν για τον Άρη ώστε να ολοκληρώσει ακόμα ένα μεταγραφικό... μπαμ το φετινό καλοκαίρι, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ Χιχόν για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, με τους Κίτρινους να κάνουν ρεκόρ δίνοντας 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί στο 95% αν και ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στο Αλικάντε για την προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει το σύνολο του Abelardo Fernández.

Το συνολικό ποσό της προσφοράς του Άρη ανέβηκε στα 3,5 εκατομμύρια για τη Σπόρτινγκ και η πρόταση στον ποδοσφαιριστή συνίσταται σε μακροχρόνιο συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, ύψους 800.000 ευρώ ετησίως, μια πρόταση που έφερε τα εμπλεκόμενα μέρη ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία», αναφέρουν από την Ισπανία για την μεταγραφή του Μανού Γκαρσία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags