Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Πασχαλάκη για Ολυμπιακό - Στο μυαλό του... η Πρέμιερ - "Απαντάει" ο Μαρτίνς στην γκρίνια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-23 18:18:00

Απόφαση Πασχαλάκη για Ολυμπιακό - Στο μυαλό του... η Πρέμιερ - "Απαντάει" ο Μαρτίνς στην γκρίνια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση Πασχαλάκη για Ολυμπιακό - Στο μυαλό του... η Πρέμιερ - "Απαντάει" ο Μαρτίνς στην γκρίνια!

Η επόμενη ομάδα του Έλληνα κίπερ, οι πιέσεις και τα ραντεβού που έγιναν. Φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν... ψήνεται με τα χρήματα από τους Άραβες. Ποιο είναι το πλάνο του και η κριτική στον Πορτογάλο προπονητή.

Ολυμπιακός: Εδώ και πολλές μέρες έχουμε αποκαλύψει, εδώ στο sportdog, ότι υπήρξε επαφή ανάμεσα στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Ολυμπιακό για συνεργασία, με τα ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου.

Το θέμα πάντως παραμένει στην επικαιρότητα (και όχι από τους Πειραιώτες, καθώς πρόσφατα ο Κώστας Καραπαπάς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία κλεισμένη συμφωνία όπως γράφτηκε), διότι ο πεπειραμένος τερματοφύλακας δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να κλείσει σε ομάδα του αραβικού ποδοσφαίρου, αφού θεωρεί ότι μπορεί να βρει αξιόλογο συμβόλαιο στην Ελλάδα που να τον καλύπτει ή σε κοντινή ευρωπαϊκή χώρα.

Το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε σήμερα, ως ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, είναι ότι ο Πασχαλάκης θέλει… σαν τρελός να πιάσει Λιμάνι και να γίνει ο Ολυμπιακός η επόμενη ομάδα του. Δοξάστηκε, πήρε καλό συμβόλαιο και τίτλους με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία για έναν τερματοφύλακα και οι Πειραιώτες έχουν προοπτική που οι φιλοδοξίες εκκινούν από τη συμμετοχή στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ και φτάνουν μέχρι την… Πρέμιερ Λιγκ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παρόλα αυτά προφανώς και γνωρίζει καλά ότι ο Τόμας Βατσλίκ είναι αμετακίνητος από την 11άδα! Κι αυτό είναι κάτι που στροβιλίζεται στο μυαλό του: Γνωρίζει ότι δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής αν πάρει τη θέση του Κρίστινσον στο ρόστερ. Γιατί ο Μαρτίνς έχει δείξει ότι εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια τον Τσέχο κίπερ, που έχει παραστάσεις, εμπειρίες, σταθερότητα και πολύ δύσκολα θα πάρει κάποιος τα γάντια του βασικού από εκείνον.

Και κάτι τελευταίο μια και αναφερθήκαμε στον Μαρτίνς: Μην ακούτε τη μουρμούρα που υπάρχει δεξιά και αριστερά για εκείνον, επειδή οι Πειραιώτες δεν βγάζουν… μάτια  στις 20 Ιουλίου. Ο Πορτογάλος είναι αμετακίνητος στο Λιμάνι, παίρνει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβρη, κάνει πορείες στην Ευρώπη, ανεβάζει κατακόρυφα την αξία των ποδοσφαιριστών που διαχειρίζεται. Αν αποκλείσει και τη Μακάμπι, η… ησυχία θα επιστρέψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 1 εκατ. και βίλα για ΑΕΚ ο Βίντα - Νέα πώληση Άρη σε Ολυμπιακό - Δώνης για Μπίσεσβαρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags