Facebook Pixel ΑΕΚ: Έβγαλε είδηση για το συμβόλαιο του Βίντα ο Τσακίρης - "Εξαρτάται από... Ολυμπιακό του Πλάνιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 15:40:00

Έβγαλε είδηση για το συμβόλαιο του Βίντα ο Τσακίρης - "Εξαρτάται από... Ολυμπιακό του Πλάνιτς"

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για το συμβόλαιο του Βίντα ο Τσακίρης - "Εξαρτάται από... Ολυμπιακό του Πλάνιτς"

Για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Βίντα με την ΑΕΚ, αλλά και την υπόθεση του Πλάνιτς, μίλησε ο ρεπόρτερ της Ένωσης.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, κυρίως σε ό,τι αφορά στο θέμα του Ντομαγκόι Βίντα μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και υποστήριξε πως η υπόθεση του Κροάτη στόπερ δεν θα πάρει πάνω από 48-72 ώρες η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ από εδώ αλλά και από την Κροατία, παρατηρήθηκε μία μεγάλη πρόοδος να φτάσουμε κοντά σε συμφωνία. Για διετές συμβόλαιο μιλούν οι δύο πλευρές και η λογική λέει πως από τη στιγμή που κινήθηκε τόσο γρήγορα το θέμα, δεν θα πάρει πάνω από 48-72 ώρες η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίντα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πρόκειται για μία κίνηση που θα απογειώσει το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και θα αλλάξει εντελώς το πρόσωπο της κιτρινόμαυρης άμυνας, όπως έγινε στα χαφ, και θα έχει καταφέρει η ομάδα να έχει κάνει μία σημαντική προσθήκη. Περιμένουμε να δούμε πώς θα κυλήσει και το θέμα του Πλάνιτς που εξαρτάται κατά πολύ και με το τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό, αν και εξετάζονται και άλλοι παίκτες για τον παρτενέρ του Βίντα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags