Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Δεν μπορεί ο Ελ Καντουρί, πάγκο ο Μπίσεσβαρ - Θέλει έμπειρο 10αρι - Υπογράψτε το παιδί του ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 16:00:00

"Δεν μπορεί ο Ελ Καντουρί, πάγκο ο Μπίσεσβαρ - Θέλει έμπειρο 10αρι - Υπογράψτε το παιδί του ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν μπορεί ο Ελ Καντουρί, πάγκο ο Μπίσεσβαρ - Θέλει έμπειρο 10αρι - Υπογράψτε το παιδί του ΠΑΟΚ"

Ποιοι δεν... χωρούν στην 11αδα του Λουτσέσκου και οι επόμενες μεταγραφές! Ο Κούλης Αποστολίδης σχολιάζει στο Sportdog.gr τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου και στέκεται στους Έλληνες που πρέπει να πάρουν νέα συμβόλαια και σε αυτούς που πρέπει να κάνουν... χώρο!

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και την υλοποίησή του σχολίασε μέσω του sportdog ο Κούλης Αποστολίδης, καθώς ο Ζοσέ Μπότο έβαλε ως στόχο να έρθουν άμεσα οι περισσότερες μεταγραφές που θα έκανε ο σύλλογος και, τελικά, το κατάφερε. 

"Αυτό άλλαξε φέτος στον ΠΑΟΚ - Καλός ο Αουγκούστο, αλλά... - Δεν το συζητάω για Τσιγγάρα"

"Φέτος έγινε μια αλλαγή, η ομάδα με τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά που δεν είχε πέρσι: Ηλικία, τρέξιμο, ταχύτητα, πρεσάρισμα κ.λπ. Χρειάζεται ένας συνδυασμός: Είναι γενικότερα αυτός ο σχεδιασμός είναι σωστός, αλλά είναι βασικό για να υπάρξει καλό αποτέλεσμα να τρέξει ο σχεδιασμός με διάρκεια σε βάθος διετίας", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο παλαίμαχος άσος.

Στο πλαίσιο που αναφέρετε, με βάθος χρόνων δηλαδή, ήδη οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν σκοπό την πρόωρη ανανέωση στο συμβόλαιο του Ντόγκλας.

"Ο Αουγκούστο έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, έχει θέμα με την αντίδρασή του στη διάρκεια του αγώνα γιατί είναι επιρρεπής στην κίτρινη κάρτα. Αλλά έχει οντότητα για να παίξει στο κέντρο και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ".

Στα συμβόλαια που μπαίνουν σε διαδικασία ανανέωσης είναι και εκείνα των Λύρατζη (που είναι τραυματίας, μάλιστα!) και του Τσιγγάρα.

"Είναι πάρα πολύ θετικό που κάνουν τώρα την ανανέωση στον Λύραντζή, γιατί είναι και παιδί του ΠΑΟΚ και αν τον στηρίξουν και τον πιστέψουν θα κάνει καριέρα. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το αποφάσισαν τώρα, που είναι τραυματίας. Καλά, για τον Τσιγγάρα δεν το συζητώ καν. Πρέπει οπωσδήποτε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του".

"Να πάρει ποιοτικό και έμπειρο 10άρι - Με όλον τον σεβασμό για Καντουρί - Δεν μπορεί βασικός ο Μπίσεσβαρ"

Πού αλλού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;

"Τώρα με την έλευση του Νάρεϊ υπάρχει μια καλή λύση για τα άκρα μεσοεπιθετικά. Για επιθετικό δεν λέω, γιατί ο Ισπανός που ήρθε μπορεί να παίξει φορ. Αλλά εγώ υπολογίζω πολύ στον Κούτσια. Υπάρχει και ο Ολιβέιρα που έχει ποιότητα και εμπειρία. Εκείνο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία ανανέωσης, είναι με διεκδίκηση τίτλων είναι ότι θα ήταν ωφέλιμο να έχει ένα έμπειρο 10άρι και ποιοτικό".

Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ δεν μπορούν να παίξουν με συνέπεια σε αυτόν τον ρόλο;

"Ο Ελ Καντουρί με όλον τον σεβασμό στον παίκτη, έχει τεράστιο πρόβλημα στην ευπάθεια τραυματισμών άρα δεν μπορεί να προσφέρει. Ο Μπίσεσβαρ είναι σε μια άλφα ηλικία, δεν μπορείς να τον υπολογίσεις ως βασικό. Οι υπόλοιποι είναι νέοι με ποιότητα και προοπτική, όπως ο Κουαλιάτα, αλλά αν θέλεις παράλληλα με τη διαδικασία ανανέωσης να πάρεις και τίτλους, χρειάζεσαι στο κέντρο κάποιον που να φτιάχνει παιχνίδι και να είναι εμπειρος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Πασχαλάκη για Ολυμπιακό - Στο μυαλό του... η Πρέμιερ - "Απαντάει" ο Μαρτίνς στην γκρίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags