Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Καλά νέα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Λέφσκι - Αλλάζουν τα πλάνα του Λουτσέκσου
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 07:11:00

Καλά νέα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Λέφσκι - Αλλάζουν τα πλάνα του Λουτσέκσου

Καλά νέα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με Λέφσκι - Αλλάζουν τα πλάνα του Λουτσέκσου

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έκρυβε η προπόνηση της Κυριακής (24/7) για τον Δικέφαλο του Βορρά καθώς η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να αλλάξει πολλά ενόψει του επαναληπτικού με την ομάδα από την Βουλγαρία.

ΠΑΟΚ: Με τον Λευτέρη Λύρατζη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς με τη Λέφσκι ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Κυριακής (24/7) στον Δικέφαλο του Βορρά, εξέλιξη που κάνει τους πάντες να αισιοδοξούν.

ο πρωί της Κυριακής το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε κυρίως δουλειά στον τομέα της τακτικής τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Στα θετικά της ημέρας, η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη . Ο Έλληνας διεθνής προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου. 

Αντιθέτως, ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει ακόμα επανέλθει. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μιχαϊλίδης, Ελ Καντουρί , Ολιβέιρα .Τη Δευτέρα (25.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags