Facebook Pixel Μανού Γκαρσία: Ατάκες που φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη από Μανού Γκαρσία - "Πάω σε ομάδα νικήτρια" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 19:50:00

Ατάκες που φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη από Μανού Γκαρσία - "Πάω σε ομάδα νικήτρια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες που φτιάχνουν τον κόσμο του Άρη από Μανού Γκαρσία - "Πάω σε ομάδα νικήτρια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ισπανός μέσος έκανε δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας του που τον περίμεναν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Σπόρτινγκ Χιχόν και μίλησε για την μετακίνησή του στους Κίτρινους.

Μανού Γκαρσία: Επίσημα παίκτης του Άρη είναι ο Ισπανός μέσος και μάλιστα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα ΜΜΕ της πατρίδας του που τον περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Σε ερώτηση για το πως νιώθει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του απάντησε : «Τώρα είμαι λίγο πιο απελευθερωμένος, πέρασαν αρκετά έντονες μέρες με ανάμεικτα συναισθήματα. Τώρα είμαι έτοιμος να απολαύσω μια νέα εμπειρία”.

Για την εποχή του στην Σπόρτινγκ ανέφερε: «Ήταν δύσκολα χρόνια, τίποτα δεν βοήθησε για να πάνε όλα καλά. Νομίζω ότι την πρώτη χρονιά υπήρχαν πολύ καλές στιγμές, τη δεύτερη χρονιά η ομάδα είχε μια θεαματική χρονιά, με καλύτερες και χειρότερες στιγμές, αλλά φεύγω με το αγκάθι να μην έχω παίξει με το El Molinón γεμάτο».

Αναφορικά με την πρόκληση του Άρη είπε: «Ανυπομονώ για αυτό, είναι μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσω να μεγαλώνω, είναι ένας σύλλογος πρωταγωνιστής που θα παίξει στην Ευρώπη. Θα απολαύσω ένα νέο πρωτάθλημα, πόλη και κουλτούρα. Ανυπομονώ να πάω».

Το μήνυμα προς τους φιλάθλους της Σπόρτινγκ: «Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, για τις καλές και τις κακές στιγμές, για τους επαίνους, για την κριτική, γιατί είναι φυσιολογικό. Είναι λογικό ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα όταν φτάνεις με τέτοιου είδους μεταγραφές, με αυτές τις προσδοκίες, αλλά νομίζω ότι το απολαύσαμε, ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί και τους ευχαριστώ όλους για αυτό».

Σχετικά με το εαν θα  επιστρέψει στη Σπόρτινγκ: «Ελπίζω, το έχω πει ήδη 100 φορές. Θεωρώ τη Σπόρτινγκ σπίτι μου, είμαι από μικρός εδώ. Ελπίζω να συνεχίσουν να με αγαπούν και αργότερα και να επιστρέψω εδώ μια μέρα».

Για το σίριαλ της μεταγραφής του: «Ο σύλλογος βελτιώνεται πολύ, τα πράγματα γίνονται καλά και αυτό ζητήθηκε. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτό που είναι καλό για όλους, ειδικά αν είμαστε από τη Σπόρτινγκ».

Η ευχή του για τη Σπόρτινγκ: « Έχω μιλήσει πολύ μαζί τους, τους εύχομαι ό,τι καλύτερο, γιατί στο τέλος αν τα πάνε καλά, θα μου κάνει καλό ως φίλαθλο της Σπόρτινγκ. Τους εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω η Σπόρτινγκ να φτάσει σύντομα εκεί που της αξίζει».

Για τον Άρη: «Πηγαίνω σε μια νικήτρια ομάδα, που θα είναι στην κορυφή, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό ήταν που με τράβηξε περισσότερο. Θα είναι μια ομάδα που θα κερδίσει πολλά παιχνίδια και θα μπορώ να το απολαύσω εκεί», είπε ο Μανού Γκαρσία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags